ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρμστρονγκ: "Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες εξαιρετικούς"

Άρμστρονγκ: "Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες εξαιρετικούς"

Ο Χίλτον Άρμστρονγκ δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα για να επιστρέψει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή.

Για τις πρώτες του ημέρες στον Παναθηναϊκό μίλησε ο Χίλτον Άρμστρονγκ στην εφημερίδα "Sportday".

Ο Αμερικανός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες και με "όπλο" την ομαδικότητα μπορούν να φθάσουν ψηλά. Αποσπάσματα από τις δηλώσεις τους:

Για τις πρώτες του μέρες στον Παναθηναϊκού: " Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η ομάδα μου έχει κατακτήσει τόσα πολλά τρόπαια. Τα πάντα είναι οργανωμένα στην εντέλεια. Ο καθένας από την πρώτη μέρα προσφέρει τον εαυτό του στις υπηρεσίες της ομάδας, με στόχο να βοηθήσει τους συμπαίκτες του και κατ' επέκταση το σύνολο".

Για το αν αισθάνεται άγχος με τις επιτυχίες του παρελθόντος: " Το μπάσκετ είναι όμορφο και διασκεδαστικό. Είναι φυσικά η δουλειά μας και πρέπει να είμαστε σοβαροί, αλλά από την άλλη δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώθουμε φόβο".

Για την εικόνα του "τριφυλλιού" στο τουρνουά προετοιμασίας στη Σόφια: " Παίξαμε αρκετά καλά, με δεδομένο ότι συνεργαστήκαμε πρώτη φορά τόσοι πολλοί νέοι παίκτες. Οπότε είναι φυσιολογικό να μην είμαστε ακόμα έτοιμοι. Εχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε. Στην πορεία θα δείτε ότι θα παρουσιαστούμε καλύτεροι".

Για την δυναμική των "πράσινων": " Το μεγάλο μας όπλο είναι... η ίδια η ομάδα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει παίκτες εξαιρετικούς. Ενα "όπλο" ο καθένας που μπορεί να βοηθήσει αρκετά ώστε να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο που έχουμε θέσει, παίζοντας ωραίο μπάσκετ. Οπως σου είπα δεν είναι εύκολο, αλλά όλα θα γίνουν με τη σειρά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ