ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απών λόγω ίωσης ο Μπουρούσης

Απών λόγω ίωσης ο Μπουρούσης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ίωση που ταλαιπωρεί τον Γιάννη Μπουρούση από την Κυριακή (9/10) δεν του επέτρεψε να προπονηθεί τη Δευτέρα (10/10), με τον διεθνή σέντερ να μένει εκτός προγράμματος εν όψει του αγώνα με τη Ζάλγκιρις (14/10, 21:15).

Με τον Γιάννη Μπουρούση να απουσιάζει λόγω ίωσης ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods για την πρεμιέρα της EuroLeague και την εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Ζάλγκιρις (14/10, 21:15).

Ο διεθνής σέντερ έμεινε εκτός προγράμματος τη Δευτέρα (10/10) αφού ταλαιπωρείται από ίωση. Κι αν χθες (9/10) αγωνίστηκε κανονικά απέναντι στον Προμηθέα Πατρών (όντας μάλιστα ο κορυφαίος της ομάδας του), προτιμήθηκε να μην επιβαρυνθεί περισσότερο και να ξεκουραστεί προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση με τη λιθουανική ομάδα.

Κατά τα λοιπά, το "τριφύλλι" δεν υπολογίζει στον Μάικ Τζέιμς για το επόμενο δίμηνο, την ώρα που την πρώτη τους εμφάνιση σε επίσημο αγώνα για φέτος θα κάνουν οι Τζέιμς Φελντέιν και Ντιμίτρις Νίκολς. Ο πρώτος μάλιστα αναμένεται να είναι ο παίκτης που θα αντικαταστήσει τον 26χρονο πλεϊμέικερ εντός των συνόρων, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (17/10, 19:00) για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ