ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Καλάθης

Αποχώρησε από την προπόνηση ο Καλάθης
INTIME SPORTS

Ο Νικ Καλάθης δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναθηναϊκού, μία μέρα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19/10, 20:30). Ένιωσε ενοχλήσεις στους περονιαίους και προτιμήθηκε να σταματήσει την προπόνηση.

Η μία και μοναδική προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (19/10, 20:30) είχε ένα απρόοπτο. Αυτό της αποχώρησης του Νικ Καλάθη.

Ο 26χρονος πόιντ γκαρντ δεν έβγαλε ολόκληρο το πρόγραμμα αφού ένιωσε ενοχλήσεις στους περονιαίους και κρίθηκε σκόπιμο να αποχωρήσει, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του. Δεν τίθεται πάντως θέμα απουσίας του από την αναμέτρηση με τους "ερυθρόλευκους", εκεί όπου θα δώσει το "παρών", όντας έτοιμος να επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος στη θέση "1" για το "τριφύλλι". Πρόκειται άλλωστε για τον πιο σταθερό παίκτη του Παναθηναϊκού στα τρία πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς, αλλά και γι αυτόν που καθορίζει εν πολλοίς τον χρόνο συμμετοχής του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι "πράσινοι" προπονήθηκαν κανονικά, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να επισημαίνει στους παίκτες του τα λάθη που έφεραν την ήττα στο Κρασοντάρ. Θυμίζουμε πως το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο αφού εδώ και δύο ημέρες έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για το πρώτο εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ