ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθεώθηκαν οι κορυφαίοι του Παναθηναϊκού

Αποθεώθηκαν οι κορυφαίοι του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με κλίμα από ΝΒΑ και τρισδιάστατη απεικόνιση video στο παρκέ καλωσόρισε ο Παναθηναϊκός τους πέντε παίκτες που βραβεύτηκαν ως οι κορυφαίοι των τριών τελευταίων δεκαετιών. Δείτε τι έγινε στο ΟΑΚΑ (vid).

Οι στιγμές που εξελίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (23/9) στο ΟΑΚΑ ήταν μοναδικές. Από κάθε άποψη. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν φροντίσει ώστε κάθε τι που γινόταν να είχε χαρακτήρα... ιεροτελεστίας. Κι έτσι έγινε.

Οι Στόγιαν Βράνκοβιτς, Αντώνης Φώτσης, Φραγκίσκος Αλβέρτης, Ντέγιαν Μποντίρογκα και Δημήτρης Διαμαντίδης βραβεύτηκαν από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την προσφορά τους στον σύλλογο. Δεν έγινε όμως μόνο αυτό. Οι "πράσινοι" ετοίμασαν παρουσιάσεις... από το ΝΒΑ. Με video να παίζουν πάνω στο παρκέ του ΟΑΚΑ και τις φλόγες από ειδικά μηχανήματα να κάνουν τη νύχτα μέρα, όλα ήταν μοναδικά.

Αποθεώθηκαν οι κορυφαίοι του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντέγιαν Μποντίρογκα δεν έμεινε πολλά χρόνια στους "πράσινους", αλλά το δέσιμό του με τον κόσμο είναι μεγάλο. Απόδειξη -ξανά- η υποδοχή που του επιφύλαξαν όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Ο "Ντέκι" θυμήθηκε πως είναι να σε αποθεώνει ένα ολόκληρο γήπεδο. Αυτό του Παναθηναϊκού. Κάπως έτσι βρήκε αφορμή να μιλήσει λίγο στα ελληνικά.

Από κοντά κι ο Στόγιαν Βράνκοβιτς. Ο αγαπημένος "Στόικο" των οπαδών του Παναθηναϊκού. Αυτός που θα θυμούνται για πάντα, χάρη στην τάπα που έκανε στον Μοντέρο στον τελικό του 1996. Η φάση που έμελλε να χαρίσει στους "πράσινους" τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο. Για να ακολουθήσουν άλλοι πέντε στις επόμενες δύο δεκαετίες.

Από τους οποίους πέντε, οι τρεις αναφέρουν και το όνομα του Αντώνη Φώτση. Στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα και το Βερολίνο, ο "Μπάτμαν" ήταν παρών. Από πιτσιρίκι (βλ. Θεσσαλονίκη) μέχρι... φτασμένος παίκτης (βλ. Βερολίνο). Η διαδρομή που έκανε περιελάμβανε αρκετές ενδιάμεσες στάσεις, αλλά ο τερματισμός (κι η αφετηρία) ήταν πάντα ο ίδιος: ο Παναθηναϊκός.

Τελευταίος, αλλά σε καμία περίπτωση έσχατος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης. Ο εμβληματικός αρχηγός του "τριφυλλιού", που πριν μια πενταετία είδε τη φανέλα του (με το Νο4) να αποσύρεται και να βρίσκεται πλέον στην κορυφή του ΟΑΚΑ. Περαιτέρω συστάσεις δεν χρειάζονται. Ας μιλήσουν οι εικόνες...

Κι αφού έγιναν οι βραβεύσεις, τα μέλη της καλύτερης πεντάδας του "τριφυλλιού" πήγαν μπροστά από τη Θύρα 13, όπου είναι οι οργανωμένοι φίλοι της ομάδας, για να τους ευχαριστήσουν, αλλά και τους συγχαρούν επίσης για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν -για μία ακόμη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ