ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση στο ΟΑΚΑ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο!

BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 35ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ(ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τρομερό standing ovation στη Φιέστα του Παναθηναϊκού για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, σε μια πολύ συγκινητική και έντονη στιγμή.

Ξεσηκωμός... Περισσότεροι από 12.000 φίλοι του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για τη Φιέστα της κατάκτησης του νταμπλ για το 2017. Αυτό είναι το... δεύτερο ημίχρονο μετά από όσα έγιναν χθες βράδυ κατά την επιστροφή των πρασίνων από το ΣΕΦ στο κλειστό της Καλογρέζας, με τη διαφορά ότι απόψε στο γήπεδο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρίσκεται και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Το standing ovation που του χάρισε ο κόσμος του Εξάστερου ήταν συγκινητικό, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν σηκωθεί και να χειροκροτούν και αυτοί την ώρα που το γήπεδο γεμίζει με γοργούς ρυθμούς. Μόλις τον είδε ο επί σειράς ετών έφορος της ομάδας μπάσκετ του "τριφυλλιού", Τάσος Στεφάνου, έσπευσε να τον αγκαλιάσει, σε μία σκηνή βγαλμένη από το παρελθόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ