ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απορρίφθηκε η ένσταση του Γιαννακόπουλου για τον Γκόντα

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τιμωρία αποκλεισμού τριών μηνών από τα γήπεδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για ποσταρίσματά του για τον Σπύρο Γκόντα παραμένει, καθώς η ένσταση του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods απορρίφθηκε.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή με ποινή αποαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και η ποινή παραμένει, καθώς η ένστασή του απορρίφθηκε.

Η ποινή στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoofs είχε επιβληθεί για ανάρτηση στου στο Instagragm στις 20 Οκτωβρίου που αφορούσε τον διαιτητή Σπύρο Γκόντα . Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατέθεσε ένσταση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης, η οποία, όμως, δεν είχε την τύχη που επιθυμούσε, καθώς απορρίφθηκε.

Η τότε απόφαση του αθλητικού δικαστή ανέφερε:

"1) Επιβάλλεται στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, ως πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 20.10.2017 δήλωση – ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «instagram», με την οποία δυσφήμισε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά και μέχρι τρεις (3) μήνες και χρηματικό πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000 €) .

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση - ανάρτηση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ