ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απόλυτη ηρεμία κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού

Απόλυτη ηρεμία κατά την άφιξη του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν πράξη όσα διέρρεαν τις τελευταίες ώρες, δίνοντας δυναμικό "παρών" κατά την αναχώρηση της αποστολής της ομάδας για το ΣΕΦ. Δίχως προβλήματα η άφιξη (vid).

Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να κάνει... αισθητή την παρουσία του στο Caravel, αναχώρησε η αποστολή της ομάδας για το ΣΕΦ προκειμένου για τον αποψινό (8/10, 21:00) προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ολυμπιακό.

Οι οπαδοί των "πράσινων" βρέθηκαν από νωρίς στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας, αφού περισσότερα από τριακόσια (300) άτομα έδωσαν το "παρών" φωνάζοντας συνθήματα και προσπαθώντας να εμψυχώσουν τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

Εν τέλει, η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για το ΣΕΦ στις 19:00 ακριβώς για να φτάσει στο φαληρικό στάδιο στις 19:12 συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Κατά την άφιξη δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα (πως να υπάρξει άλλωστε;) με τον Μάνο Παπαδόπουλο να είναι ο πρώτος που κατέβηκε από το πούλμαν και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να έπεται. Όσο για τον τελευταίο; Ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος ήταν αρκετά ευδιάθετος κάνοντας πλάκα με μέλη της αποστολής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ