ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφασίζει... Euroleague!

Αποφασίζει... Euroleague!
INTIME SPORTS

O Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του για τον μέλλον του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τις επόμενες ημέρες.

Τα τελευταία 20 χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει βάλει τη δική του... σφραγίδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και μετράει 6 τίτλους, με συνέπεια να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες.

Είναι φυσικό λοιπόν, να υπάρχει ανυπομονησία για τη διοργάνωση που θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια, τη στιγμή που το σχίσμα είναι προ των πυλών.

Οι “πράσινοι” το τελευταίο διάστημα εξετάζουν όλες τις παραμέτρους για να πάρουν την οριστική τους απόφαση κοιτώντας το συμφέρον του συλλόγου, κάτι το οποίο θα γίνει στο αμέσως επόμενο διάστημα. Από τη μία βρίσκεται το δεκαετές συμβόλαιο που έχει προτείνει η Euroleague και από την άλλη το Champions League της FIBA, το οποίο θα ξεκινήσει από την επόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Euroleague και είναι πολύ πιθανό να επισημοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβρη.

Την ερχόμενη εβδομάδα μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ Τάκης Μπαλτάκος μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο αναμένεται να βρεθούν στη Βαρκελώνη, ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά για όλες τις λεπτομέρειες της σύμβασης.

Όπως είχε αναφέρει στις πρόσφατες δηλώσεις του ο κ. Μπαλτάκος, είναι μεγάλη η δεκαετής δέσμευση και αυτό το είναι το σημαντικότερο κομμάτι που προβληματίζει τους “πράσινους”, οπότε πρέπει να γίνει η ανάλυση όλων των δεδομένων.

Το γεγονός πάντως, πως οι μεγαλύτερες ομάδες θα είναι στην Euroleague δεν περνάει απαρατήρητο από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός ανήκει σε αυτή την ελίτ. Όπως και να έχει όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, ώστε να γνωρίζουμε σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα συμμετάσχουν οι “πράσινοι”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ