ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γι αυτό παίζουν στην Εθνική οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Γι αυτό παίζουν στην Εθνική οι παίκτες του Παναθηναϊκού

Η παρουσία όλων των διεθνών του Παναθηναϊκού Superfoods στο δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών (με το Ισραήλ) αποτέλεσε κοινή απόφαση τόσο των ίδιων των αθλητών όσο και των ανθρώπων του "τριφυλλιού". Το Sport24.gr εξηγεί.

Από την πρώτη στιγμή που προέκυψε το πρόβλημα με τα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων, ο Παναθηναϊκός Superfoods τήρησε μια ουδέτερη στάση, προτιμώντας να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα και τις πιθανότητες πριν παρθεί κάποια οριστική απόφαση. Πριν φτάσουμε στη σημερινή ενημέρωση πως όλοι οι διεθνείς των "πρασίνων" θα ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο παιχνίδι με το Ισραήλ (27/11).

Ακόμη κι όταν οι διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού εξέδωσαν γραπτή δήλωση μέσω της οποίας καθιστούσαν σαφές πως δεν πρόκειται να αγωνιστούν στα "παράθυρα" του Νοεμβρίου, στο "τριφύλλι" δεν παρέκκλιναν της αρχικής τους θέσης, συνεχίζοντας να δουλεύουν στο εσωτερικό για την καλύτερη δυνατή λύση. Εξ ου η έλλειψη αντίστοιχης ανακοίνωσης από τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ, όπως επίσης η δημόσια τοποθέτηση κάποιων εξ αυτών για το θέμα.

Τις τελευταίες ημέρες, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ συζητήθηκε αρκετές φορές από τους ίδιους τους διεθνείς το γεγονός, με τον Νικ Καλάθη, τον Ίαν Βουγιούκα και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να συμφωνούν πως το δέον είναι να αποτελέσουν μέρος της ομάδας που θα παλέψει για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, αφού πρώτα δώσουν το "παρών" στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι του "τριφυλλιού" με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/11, 21:00). Μία απόφαση την οποία στήριξε κι η διοίκηση του συλλόγου, με φόντο την ενίσχυση της εθνικής προσπάθειας για παρουσία σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση.

Με δεδομένο πως το πρόβλημα της παρουσίας των διεθνών παικτών στα "παράθυρα" αφορά συνολικά της ομάδας της EuroLeague, κι όχι μόνο τον Παναθηναϊκό Superfoods, οι λεπτοί χειρισμοί στην υπόθεση και η αποφυγή δημοσίων τοποθετήσεων έφερε το σημερινό αποτέλεσμα .

Αρχικά με την παρουσία του Ντίνου Μήτογλου ήδη από τον πρώτο αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία (από την στιγμή που βρίσκεται εκτός δωδεκάδας στους αγώνες της EuroLeague), κι εν συνεχεία με τη σημερινή (21/11) ενημέρωση περί παρουσίας των Νικ Καλάθη, Ίαν Βουγιούκα και Θανάση Αντετοκούνμπο στα "Δύο Αοράκια" τη Δευτέρα (27/11) για το παιχνίδι με το Ισραήλ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ