ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από το Ντιτρόιτ στην Αθήνα, για τον Χαραλαμπόπουλο

Από το Ντιτρόιτ στην Αθήνα, για τον Χαραλαμπόπουλο
INTIME SPORTS

Ο international scout των Ντιτρόιτ Πίστονς, Τζέισον Φιλίπι, βρίσκεται στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την προπόνηση του Παναθηναϊκού και να δει από κοντά τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο.

Επισκέψεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει από την Παρασκευή (4/12) ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος βρίσκεται -εδώ και αρκετά χρόνια- στα ραντάρ των ομάδων του ΝΒΑ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Ντιτρόιτ Πίστονς να εξετάσουν πιο συγκεκριμένα την περίπτωση του 18χρονου φόργουορντ, αφού έστειλαν στην Ελλάδα έναν εκ των international scout για να τον παρακολουθήσει.

Ο λόγος για τον Τζέισον Φιλίπι, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr- βρίσκεται στη χώρα μας από χθες (4/12), για λογαριασμό του αρχηγού της Εθνικής Εφήβων. Ο άνθρωπος των "Πιστονιών" ταξίδεψε μέχρι την Ελλάδα, έχοντας στο μπλοκάκι του δύο "πρέπει". Το ένα αφορούσε να δει μία προπόνηση των "πρασίνων" για να έχει μία πρώτη επαφή με την αγωνιστική συμπεριφορά του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, με το δεύτερο να αφορά την παρουσία του στον εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τα Τρίκαλα (7/12, 18:00). Ο international scout του Ντιτρόιτ θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το "τριφύλλι" θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ απέναντι σε μια ομάδα με την οποία ο νεαρός άσος μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Το ενδιαφέρον από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού δεν είναι φρέσκο άλλωστε. Από την εποχή που συμμετείχε στο Jordan Brand Classic στο Μπρούκλιν (το 2013), ενώ εν συνεχεία δεν ήταν λίγοι οι scouts που βρέθηκαν στα μέρη μας (σε Κρήτη και Βόλο) για να τον δουν να αγωνίζεται με το εθνόσημο.

Η συμμετοχή του στο Draft αποτελεί θέμα συζήτησης μεταξύ των ειδικών στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού συγκαταλέγεται στους κορυφαίους 97άρηδες της Ευρώπης, μαζί με τους Γιώργο Παπαγιάννη, Ντράγκαν Μπέντερ, Σβιάτοσλαβ Μίκχαλιούκ κ.ά.. Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει δηλώσει πρόθεση να συμμετάσχει στο Draft, κάτι που ενδεχομένως να μη γίνει μέσα στο 2016.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ