ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τη Δευτέρα εντάσσονται στην προετοιμασία οι "πράσινοι" διεθνείς

Τη Δευτέρα εντάσσονται στην προετοιμασία οι "πράσινοι" διεθνείς

Από την στιγμή που η Εθνική Ανδρών αποκλείστηκε από το Eurobasket, ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει την ένταξη των διεθνών, οι οποίοι θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods τη Δευτέρα (18/9).

Τέσσερις μέρες ξεκούρασης θα έχουν οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών τους με την Εθνική Ανδρών στο Eurobasket. Η αποστολή της "γαλανόλευκης" έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης (14/9) με τους Νικ Καλάθη, Νίκο Παππά και Θανάση Αντετοκούνμπο να παίρνουν ειδική άδεια μέχρι τη Δευτέρα (18/9), οπότε και θα μπουν -για πρώτη φορά φέτος- στο παρκέ του ΟΑΚΑ, για λογαριασμό του "τριφυλλιού".

Οι τρεις διεθνείς παίκτες θα γεμίσουν το "οπλοστάσιο" του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος συνεχίζει τη δουλειά με εντατικούς ρυθμούς για να είναι η ομάδα απόλυτα έτοιμη στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, σε τρεις εβδομάδες. Μοναδική απουσία παραμένει αυτή του Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος πάντως έβγαλε τον γύψο στο πόδι και ξεκίνησε θεραπείες προκειμένου να μειωθεί ο χρόνος απουσίας του από την δράση και να ενισχύσει το συντομότερο δυνατό τη νέα του ομάδα.

Έτσι, τα φιλικά με Ούνικς Καζάν (15/9, 19:00) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9, 19:00) θα είναι, όπως όλα δείχνουν, τα τελευταία που θα δώσει ο Παναθηναϊκός Superfoods δίχως τους διεθνείς παίκτες του.

Θυμίζουμε ότι στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθούν, επίσης, δύο αγώνες με την Αναντολού Εφές (στις 22/9 και τις 24/9), μιας κι η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα βρεθεί στην Αθήνα για μερικές ημέρες, στο πλαίσιο της δικής της προετοιμασίας. Όσο για την πρόβα τζενεράλε, αυτή θα δοθεί στη Ρωσία, αφού ο Παναθηναϊκός Superfoods θα συμμετάσχει για μία ακόμη χρονιά στο "Gomelsky Cup", στις 27 και 28/9 -με την παρουσία επίσης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Χίμκι και της Νταρουσάφακ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ