ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Λεκαβίτσιους

Απέφυγε τα χειρότερα ο Λεκαβίτσιους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έξι έως οκτώ εβδομάδες θα μείνει εκτός γηπέδων ο Λούκας Λεκαβίτσιους, που απέφυγε την εγχείρηση, αλλά θα χάσει το ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Εν τέλει τα νέα δεν ήταν τόσο άσχημα όσο φοβόντουσαν στον Παναθηναϊκό αναφορικά με την κατάσταση του Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ απέφυγε το χειρουργείο και θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στο δεξί πόδι κατά τη διάρκεια της χθεσινής φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της Λιθουανίας και της Ισλανδίας.

Ο Λεκαβίτσιους θα μείνει εκτός γηπέδων για 6-8 εβδομάδες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει φυσικά όλο το Ευρωμπάσκετ (έχει ήδη αντικατασταθεί στην Εθνική Λιθουανίας από τον Αντας Γιουσκεβίτσιους), καθώς και το ξεκίνημα της νέας σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει όμως και κάτι άλλο: οι "πράσινοι" δεν θα προχωρήσουν σε απόκτηση άλλου παίκτη για τη θέση του Λεκαβίτσιους.

Εκ των έσω θα καλυφθεί το κενό του

Ο Παναθηναϊκός έχει ούτως ή άλλως επτά ξένους, συνεπώς το κενό του θα καλυφθεί εκ των έσω με τον Ντένμον και τον Μποχωρίδη. Τις προσεχείς ημέρες θα οριστικοποιηθεί επίσης η ημερομηνία που θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να εξεταστεί και από τους γιατρούς των "πράσινων".

@luuukass4 stiprybės, mes dar pasimatysime ir nuversime ne vieną kalną! #mesuzlietuva

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lietuvos krepšinio federacija (@krepsinionamai) στις

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ