ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απαντά τις επόμενες ώρες στον Παναθηναϊκό ο Γκάμπριελ

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΛΕΙ ΟΦ / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΛΕΙ ΟΦ / ΠΑΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Το "ναι" του Κένι Γκάμπριελ περιμένουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μέχρι το βράδυ του Σαββάτου. Δείτε ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι των πράσινων.

Το Sport24.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες πως η επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να κρατήσουν στην Αθήνα τον Κένι Γκάμπριελ με νέο πολυετές συμβόλαιο . Τώρα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας για το 2017 περιμένουν τη θετική απάντηση του Αμερικανού φόργουορντ μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (24/6).

Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν για να πέσουν οι υπογραφές, δεν πρόκειται όμως για λεπτομέρειες ικανές να βάλουν εμπόδια στα "θέλω" των δυο πλευρών. Αν δεν υπάρξει λοιπόν κάποιο απρόοπτο, ο Γκάμπριελ θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα και θα δώσει άμεσα τα χέρια με την ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να παίξει για πρώτη φορά στο τοπ επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Επόμενος στόχος των παραγόντων της ομάδας είναι να υπογράψουν επέκταση και με τους Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Γκιστ, Αντώνη Φώτση. Αυτοί είναι οι τρεις που αρέσουν, με πιο δύσκολη περίπτωση απ' όλες να είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία εκείνη του Αμερικανού πόιντ γκαρντ που όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ονειρεύεται να βρει θέση στο ΝΒΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ