ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Απαιτείται μεγάλη προσοχή"

"Απαιτείται μεγάλη προσοχή"
STOLISV

Στο αεροπλάνο με προορισμό τη Γερμανία επιβιβάστηκε σήμερα το μεσημέρι (13:00) η αποστολή του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" φιλοξενούνται την Πέμπτη (23/10, 21:45) από τη Μπάγερν Μονάχου.

Με στόχο να πάρει το πρώτο του "διπλό" στη φετινή Euroleague και -φυσικά- να κάνει ακόμη ένα βήμα για την πρόκριση στο Top 16 αναχώρησε ο Παναθηναϊκός για τη Γερμανία. Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (23/10, 21:45) τη Μπάγερν Μονάχου, στην πρώτη δύσκολη εκτός έδρας φετινή της αποστολή.

Κατά την αναχώρηση των "πρασίνων", που θα έχουν στη δωδεκάδα τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη για πρώτη φορά φέτος στη Euroleague, μίλησαν οι Γιάνις Μπλουμς και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

" Η Μπάγερν διαθέτει μια πάρα πολύ καλή και σκληρή ομάδα. Δεν σου δίνει το δικαίωμα να χαλαρώσεις σε κανένα σημείο του αγώνα. Στη Βαρκελώνη έπαιξε εξαιρετικά. Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι προκειμένου να δώσουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όντες συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα προκειμένου να τα καταφέρουμε", δήλωσε αρχικά ο Λετονός γκαρντ, για να συνεχίσει αναφερόμενος στο βεβαρυμένο πρόγραμμα του "τριφυλλιού":

" Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμά μας είναι βεβαρυμένο. Μετά την Τουρόβ είχαμε το ταξίδι στη Ρόδο και ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Κολοσσό. Δεν είχαμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας, αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Κάναμε προπόνηση χθες και είδαμε βίντεο. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στο στόχο μας".

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε πως " η Μπάγερν διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και αγωνίζεται σε μια ισχυρή έδρα. Το έργο μας θα είναι δύσκολο. Για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και συγκεντρωμένα από την αρχή μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Κάθε παιχνίδι Ευρωλίγκας είναι διαφορετικό. Το θετικό για εμάς είναι πως έχουν επιστρέψει οι τραυματίες οπότε περιμένουμε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι στον αγώνα με τη Μπάγερν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ