ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Μπαλτάκος

Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο Μπαλτάκος
INTIME SPORTS

Η επιστροφή του Τάκη Μπαλτάκο στα κοινά του Παναθηναϊκού δεν περιορίζεται στην ενασχόλησή του με τα νομικά θέματα των "πρασίνων", κι αυτό γιατί από τη Δευτέρα (5/10) έχει ακόμη σημαντικότερο ρόλο εντός της ομάδας, αναλαμβάνοντας χρέη αντιπροέδρου.

Ο Τάκης Μπαλτάκος επέστρεψε για τα καλά στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μετά από λίγα χρόνια αποστασιοποίησης από τα κοινά του Παναθηναϊκού, πριν από μερικούς μήνες έγινε γνωστό πως θα εκτελεί πλέον χρέη νομικού συμβούλου του "τριφυλλιού", έχοντας πιάσει δουλειά καθ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η ισχύς και ο ρόλος του εντός των "πρασίνων" όμως αυξάνεται αφού από τη Δευτέρα (5/10) είναι ο νέος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφασίστηκε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Όπερ και σημαίνει πως έχει πλέον θεσμικό ρόλο στην εκπροσώπηση του "τριφυλλιού" στο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ και τα υπόλοιπα αρμόδια όργανα. Η σχετική ανακοίνωση των "πρασίνων" αναφέρει:

" Κατόπιν απόφασης της Γενικής Συνέλευσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου του Διοικητικού μας Συμβουλίου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ