ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αντετοκούνμπο: "Ακόμα δεν έχετε δει τον Παναθηναϊκό"

Αντετοκούνμπο: "Ακόμα δεν έχετε δει τον Παναθηναϊκό"

Πανέτοιμος για την πρώτη νίκη της χρονιάς στην EuroLeague είναι ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται χωρίς προβλήματα τη Μπάμπεργκ (19/10, 21:15) και εγγυάται ότι θα δείξει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την πρεμιέρα στη Βαρκελώνη.

Μία νέα αρχή μπροστά στο κοινό του φιλοδοξεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, ξεχνώντας παράλληλα τη βαριά ήττα από τη Μπαρτσελόνα, μία από τις χειρότερες που υπέστη στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία του. Οι "πράσινοι" υποδέχονται την Πέμπτη (19/10, 21:15) στο ΟΑΚΑ τη Μπάμπεργκ, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και δηλώνουν έτοιμοι να αποδείξουν ότι η βαριά ήττα στη Βαρκελώνη δεν ήταν παρά μια κακή παρένθεση.

" Το βασικό είναι πως είμαστε στην αρχή της σεζόν και το πρώτο που πρέπει να δείξουμε είναι ότι η οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι ενωμένη. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να δείξουμε, ότι δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και αύριο πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Οι φίλαθλοι, η ομάδα, όλη η οικογένεια του Παναθηναϊκού να βαδίζει ενωμένη. Όπως δείξαμε πέρυσι, όταν είμαστε μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα" τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι Πασκουάλ.

Δεύτερον πρέπει να παίξουμε με σωστό τρόπο. Ως τώρα μόνο μία μέρα δεν το κάναμε και είναι αλήθεια ότι είμαστε στην αρχή της σεζόν. Σίγουρα αύριο πρέπει να δείξουμε σε όλους καλή εικόνα. Καλύτερη άμυνα, καλύτερη επίθεση, καλύτερη συγκέντρωση και πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Γιατί από την αρχή της σεζόν χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ και βολές. Αυτό συμβαίνει καμιά φορά και αλλάζει στην πορεία, όμως είναι ώρα να αρχίσουμε να παίζουμε σωστά και να νικήσουμε".

Καλάθης: "Οι γκαρντ είναι το κλειδί"

Ο αρχηγός των "πράσινων",Νικ Καλάθης, είπε από τη μεριά του: " Ελπίζω να νικήσουμε. Θα είμαστε έτοιμοι. Είναι δύσκολο παιχνίδι όπως όλα και θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα οι γκαρντ είναι το κλειδί. Χίκμαν, Ζήσης, Χάκετ, θα πρέπει να τους σταματήσουμε και να τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη. Είναι μια σκληρή και καλά προπονημένη ομάδα και όπως κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα θα είναι δύσκολο".

Τέλος, οΘανάσης Αντετοκούνμποτόνισε:" Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτή την εβδομάδα και θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Πρέπει να είμαστε σκληροτράχηλοι, να εμφανιστούμε στο γήπεδο και να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, ελπίζω το μέλλον να είναι λαμπρό. Είμαστε καινούρια παιδιά, κάποιοι ήμασταν με την Εθνική, τώρα δένουμε όλοι. Ακόμα δεν έχετε δει τον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ