ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναχώρηση χωρίς Μποχωρίδη

Αναχώρηση χωρίς Μποχωρίδη
INTIME SPORTS

Με... ειδική μπότα θα κυκλοφορεί στο εξής ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ενώ αύριο αναχωρεί για την Κίνα η αποστολή του Παναθηναϊκού. Διαβάστε ποια είναι τα δεδομένα για την απόκτηση παίκτη

Το φιλικό με τη Παρτίζαν πέρασε, όμως άφησε κι έναν... σημαντικό πονοκέφαλο. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποχώρησε στο τέταρτο δεκάλεπτο έχοντας αποκομίσει ένα κάταγμα περόνης και ο άτυχος νεαρός γκαρντ αναμένεται να απουσιάσει για ένα διόλου ευκαταφρόνητο χρονικό διάστημα.

Μέχρι τώρα δεν είναι σαφές πόσο χρόνο θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 3 μήνες. Ο 21χρονος γκαρντ από σήμερα (24/9) φοράει ειδική μπότα στο πόδι κι έτσι όπως είναι φυσικό δεν θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού που αναχωρεί αύριο (25/9) το απόγευμα με προορισμό την Κίνα. Θυμίζουμε ότι οι "πράσινοι" θα βρεθούν στην χώρα της Ασίας για να δώσουν φιλικά προετοιμασίας με Zhejiang Lions και Guangdong Tigers.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη, καθώς εκτός του Μποχωρίδη στα πιτς παραμένει και ο Νίκος Παππάς, το προπονητικό τιμ προσανατολίζεται να μην κάνει αλλαγές. Πιο συγκεκριμένα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι διατεθειμένος να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους Λούντζη και Γιάνκοβιτς προκειμένου να καλυφθεί το κενό εκ των έσω.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ