ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναχώρησε για Καρπενήσι ο Παναθηναϊκός

Αναχώρησε για Καρπενήσι ο Παναθηναϊκός

Για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασία της, αναχώρησε το πρωί της Κυριακής (21/8) η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου θα μπουν οι βάσεις ενόψει της νέας, απαιτητικής σεζόν στην Basket League και την Euroleague.

Οι Κρις Σίνγκλετον (σ.σ. έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του στην Κίνα) και Τζέιμς Γκιστ (αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι και θα αναχωρήσει αμέσως για το Καρπενήσι) ήταν οι μόνοι που απουσίαζαν.

"Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το «χτίσιμο» της ομάδας. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια... Θα πρέπει άπαντες να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να δουλέψουμε σκληρά ακολουθώντας τις οδηγίες των προπονητών μας. Σίγουρα είναι θετικό το ότι θα είμαστε σχεδόν όλοι μαζί στο Καρπενήσι. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι ως ομάδα όταν θα ξεκινήσουν οι επίσημοι αγώνες", δήλωσε ο Αντώνης Φώτσης.

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, σημείωσε: "Πηγαίνουμε για ακόμη μια χρονιά στο Καρπενήσι προκειμένου να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη της σεζόν. Οι συνθήκες εκεί είναι οι ιδανικές, οπότε το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να εργαστούμε σκληρά υπό τις οδηγίες των προπονητών μας, ώστε να έχουμε μια καλή χρονιά".

Τέλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης, τόνισε: "Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκαμε στο γήπεδο, από την πρώτη προπόνηση της χρονιάς στο ΟΑΚΑ, δουλεύουμε σκληρά. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό θα συνεχιστεί και στο Καρπενήσι. Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Εύχομαι όλοι να έχουμε την υγειά μας, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ