ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανατροπή δεδομένων για Σίνγκλετον

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρις Σίνγκλετον δεν έχει βρει ακόμα την πρόταση που θέλει από το ΝΒΑ, η Χίμκι δεν έχει επανέρθει και αυτή τη στιγμή η παραμονή του στον Παναθηναϊκό μοιάζει πιο πιθανή.

Από το πρωί το Sport24.gr σας έχει ενημερώσει για τα δεδομένα που ήθελαν τον Κρις Σίνγκλετον να οδεύει προς την Χίμκι. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα συμβεί αφού όλα είναι ρευστά και όλα δείχνουν ότι ο Αμερικανός φόργουορντ μπορεί να παραμείνει τελικά στον Παναθηναϊκό.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Παρά το γεγονός ότι όλες οι πληροφορίες ήθελαν τη Χίμκι να επανέρχεται με πρόταση για να κάνει δικό της τον Αμερικανό φόργουορντ κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί προς το παρόν. Μάλιστα, ο Αμερικανός μάνατζερ του παίκτη τόνιζε ότι δεν είχε καμία πρόταση από την ομάδα της Ρωσίας.

Την ίδια ώρα η "κλεψύδρα" για να ενεργοποιήσει ο Σίνγκλετον το NBA out ολοένα και αδειάζει. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός φόργουορντ έχει μπροστά του κάτι παραπάνω από 24 ώρες ώστε μέχρι τα μεσάνυχτα της 20ης Ιουλίου να βρει ένα εγγυημένο διετές συμβόλαιο σε ομάδα του ΝΒΑ. Κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται στον ορίζοντα με τα υπάρχοντα δεδομένα και για τους λόγους που σας αναλύσαμε το πρωί.

Σε ό,τι αφορά την πρόταση ανανέωσης του Παναθηναϊκού η πλευρά του παίκτη γνωρίζει την ύπαρξη των προτάσεων στους πράσινους που ξεκινούσαν από τις 600.000 ευρώ και έφτασαν μέχρι τα 1,2 εκατομμύρια και θα ήθελε να... αλλάξει παραστάσεις. Η πράσινη ΚΑΕ αρνήθηκε όλες τις προτάσεις που έγιναν και ταυτόχρονα κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Αμερικανό φόργουορντ την οποία απέρριψε η πλευρά του Σίνγκλετον με τα χρήματα να μην παίζουν τον πρώτο ρόλο.

Κάπου εδώ θα νομίζετε ότι υπάρχει ένα αδιέξοδο αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Εφόσον δεν υπάρξει μία νέα ανατροπή με τη Χίμκι να καταθέτει τελικά πρόταση τότε ο Σίνγκλετον δεν αποκλείεται να εξαντλήσει τελικά το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό το οποίο έχει διάρκεια ακόμη ένα χρόνο. Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Αμερικανός είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις είτε θετικές είτε αρνητικές για τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να είναι άμεσες ώστε να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη περίοδο. Όπως και να έχει εμείς οφείλουμε να σας μεταφέρουμε όλες τις εξελίξεις που προκύπτουν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ