ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Περπέρογλου

Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Περπέρογλου
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Περπέρογλου θα συνεχίσει να φοράει την εξάστερη φανέλα του Παναθηναϊκού για ακόμη ένα χρόνο, αφού συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου. Περίπου 600.000 ευρώ το χρόνο οι απολαβές του Έλληνα φόργουορντ.

Την Τρίτη το πρωί, ο μάνατζερ του Έλληνα φόργουορντ είχε επαφή με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού κατά την οποία και ενημέρωσε πως θα συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρές.

Τις επόμενες ώρες, ο Περπέρογλου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Παναθηναϊκού.

Η επιθυμία των δύο πλευρών για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους ήταν δεδομένη και έτσι μετά από διαπραγματεύσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις βρέθηκε η χρυσή τομή.

Ο Στράτος Περπέρογλου βρίσκεται στο σπίτι του και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ από την πρόσφατη περιπέτειά του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρκετά ταλαιπωρημένος λόγω του προβλήματος που προέκυψε κατά το ταξίδι του από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ελλάδα αλλά και πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Να υπενθυμίσουμε ότι για τον επόμενο χρόνο ο Περπέρογλου θα έχει λαμβάνειν περίπου 600.000 ευρώ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ