ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκε η τιμωρία του Γκιστ για το σχόλιο στο Instagram

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με αυστηρή επίπληξη τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Τζέιμς Γκιστ για το σχόλιο που έκανε στον λογαριασμό του Νίκου Παππά στο Instagram, κατόπιν της σχετικής καταγγελίας από την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Με αυστηρή έγγραφη επίπληξη τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής τον Τζέιμς Γκιστ για το υβριστικό σχόλιο που είχε κάνει στο προφίλ του Νίκου Παππά στο Instagram , λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε καταγγείλει το συμβάν, με τον Αθλητικό Δικαστή να αποφαίνεται για το γεγονός περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, όχι όμως με αυτό στο οποίο στόχευαν οι "ερυθρόλευκοι" , ήτοι με τιμωρία απουσίας από την αγωνιστική δράση για κάποιες αγωνιστικές.

Η ανακοίνωση του Αθλητικού Δικαστή:

1) Επιβάλλεται στον κ ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΙΣΤ (James Clough Gist III), καλαθοσφαιριστή της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 16-03-2017 δήλωση -ανάρτηση του, στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Instagram, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, η ποινή της αυστηρής έγγραφης επίπληξης με πρόσκληση για την ανάκληση αυτής με δημόσια δήλωση του, εντός 10 ημερών από την δημοσιευση της παρούσας απόφασης και

2) απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω δήλωση ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του αθλητή της κ. ΤΖΕΙΜΣ ΓΚΙΣΤ (James Clough Gist III) .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ