ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε Γκουίν ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Γκουίν ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αρ Τι Γκουίν. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Αρ Τι Γκουίν, όπως είχε γράψει πρώτο το Sport24.gr , ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε από το "τριφύλλι".

Ο Γκουίν γεννήθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ, ενώ η πρώτη του ομάδα στην Ευρώπη ήταν η Σαλόν Βίλπας. Το 2009 κατέκτησε το νταμπλ στην Ουκρανία με την Άζοβμας.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

" Ο Ρίτσαρντ Τόμας “R.T.” Γκουίν αποτελεί το νέο απόκτημα του Παναθηναϊκού. Ο Αμερικάνος φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι».

Ο Γκουίν (10.02.1981, 2.08) γεννήθηκε στο Τέξας των ΗΠΑ. Το μπάσκετ μπήκε από νωρίς στη ζωή του. Αγωνίστηκε στο NCAA (Baylor) και στη συνέχεια έκανε το ταξίδι στην Ευρώπη, όπου και παρέμεινε ως σήμερα. Η πρώτη στάση στη γηραιά ήπειρο ήταν η Σαλόν Βίλπας (Φινλανδία, 2004-05), ακολούθησαν η Σουηδία (Σεντερτάγε Κινγκς, 2005-06), η Γερμανία (Εϊσμπάρεν Μπρεμερχάβεν, 2005-06), η Τουρκία (Νταρουσάφακα, 2008) και η Ουκρανία, στην οποία παρέμεινε από το 2008 ως το 2013, με μια παρένθεση την περίοδο 2010-11 για τη γαλλική Λιμόζ. Στην Ουκρανία αγωνίστηκε στην Πολτάβα, στην Άζοβμας Μάριουπολ, την Μπουντιβέλνικ και τη Φέρο. Το 2009 κατέκτησε το νταμπλ στην Ουκρανία με την Άζοβμας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ