ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος για Φενέρμπαχτσε και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Λοτζέσκι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αιμάτωμα στο δεξί πέλμα έδειξε η μαγνητική για τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος είναι αμφίβολος για τους αγώνες με Φενέρμπαχτσε (17/1) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/1). Μέρα με τη μέρα θα εξετάζει την κατάστασή του το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Superfoods.

Ο τραυματισμός του Ματ Λοτζέσκι λίγο πριν από το τέλος του α' μέρους, επισκίασε την επιβλητική νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της ΑΕΚ. Σε μία ανύποπτη φάση, ο έμπειρος φόργουορντ έδειξε να πονάει στο πόδι, με αποτέλεσμα να ξαπλώσει μπροστά από τον πάγκο των "πρασίνων" και να αντικατασταθεί από τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος δεν τον χρησιμοποίησε στο β' μέρος του ντέρμπι .

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού Superfoods ανέφερε αρχικά πως το πρόβλημα δεν είναι πολύ σοβαρό, με την μαγνητική στην οποία υπεβλήθη να δείχνει ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στο πέλμα του δεξιού ποδιού. Έτσι, η κατάστασή του θα εξετάζεται μέρα με τη μέρα από τους "πράσινους" για να φανεί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι σε Φενέρμπαχτσε (17/1, εκτός) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/1, εντός).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ