ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμετακίνητος για Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος

Αμετακίνητος για Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά την προσπάθεια που ανακοινώθηκε ότι θα γίνει για επαναπροσέγγιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη, ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δεν αλλάζει στάση σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του με τα κοινά.

Η έλλειψη απαρτίας στις εκλογές του Ερασιτέχνη το Σάββατο (27/5) μετέφερε τις διοικητικές εξελίξεις στη "μητέρα του λόχου" στον Παναθηναϊκό. Η ουσία πάντως δεν άλλαξε, κυρίως σε ό,τι αφορά στο αδιέξοδο που παρατηρείται καιρό τώρα, κι από την στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέσυρε το ενδιαφέρον του για εμπλοκή με τα κοινά.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, επανέλαβε στη συζήτηση που έγινε στη Λεωφόρο πως δεν προτίθεται να διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του, κι αυτό οδηγεί τον Ερασιτέχνη στη λύση της διοίκησης πρωτοδικείου. Η τελευταία απόπειρα από την πλευρά του Ερασιτέχνη για επαναπροσέγγιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (29/5) με τη σύσταση τριμελούς επιτροπής , που θα επιχειρήσει να κάνει επαφές με την πλευρά του "ισχυρού άνδρα" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Στη βάση της συζήτησης όμως, δεν θα αλλάξει κάτι, αφού οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές. Η πλευρά του διοικητικού ηγέτη της ομάδας μπάσκετ του "τριφυλλιού" ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διαφοροποιήσει την στάση της στο συγκεκριμένο ζήτημα και να επαναδραστηριοποιηθεί, κυρίως γιατί -όπως αναφέρει- έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν, πράγμα που σημαίνει πολλά περισσότερα προβλήματα και λιγότερες επιλογές για τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων, σε όλα τα τμήματα.

Συν τοις άλλοις, αναφέρεται πως η δέσμευση που υπάρχει πλέον από τον Ερασιτέχνη για το γήπεδο στο Γουδί, "δένει τα χέρια" όποιου επιθυμεί να διαπραγματευτεί και να συζητήσει για τους όρους της συμφωνίας με τον Δήμο Αθηναίων και την Κυβέρνηση.

Κι αν όλα αυτά είναι προβλήματα που κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να ξεπεραστούν, υπάρχει κάτι ακόμη -ενδεχομένως ακόμη πιο σημαντικό: το ηθικό κομμάτι. Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στέκεται στη συκοφάντηση, όπως αναφέρει, του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods από τον Δημήτρη Μπαλτάκο, τις τελευταίες εβδομάδες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ