ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμετακίνητος για Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος

Αμετακίνητος για Ερασιτέχνη ο Γιαννακόπουλος

Παρά την προσπάθεια που ανακοινώθηκε ότι θα γίνει για επαναπροσέγγιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη, ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods δεν αλλάζει στάση σε ό,τι αφορά την εμπλοκή του με τα κοινά.

Η έλλειψη απαρτίας στις εκλογές του Ερασιτέχνη το Σάββατο (27/5) μετέφερε τις διοικητικές εξελίξεις στη "μητέρα του λόχου" στον Παναθηναϊκό. Η ουσία πάντως δεν άλλαξε, κυρίως σε ό,τι αφορά στο αδιέξοδο που παρατηρείται καιρό τώρα, κι από την στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απέσυρε το ενδιαφέρον του για εμπλοκή με τα κοινά.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Μπαλτάκος, επανέλαβε στη συζήτηση που έγινε στη Λεωφόρο πως δεν προτίθεται να διεκδικήσει εκ νέου την εκλογή του, κι αυτό οδηγεί τον Ερασιτέχνη στη λύση της διοίκησης πρωτοδικείου. Η τελευταία απόπειρα από την πλευρά του Ερασιτέχνη για επαναπροσέγγιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (29/5) με τη σύσταση τριμελούς επιτροπής, που θα επιχειρήσει να κάνει επαφές με την πλευρά του "ισχυρού άνδρα" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Στη βάση της συζήτησης όμως, δεν θα αλλάξει κάτι, αφού οι πόρτες είναι ερμητικά κλειστές. Η πλευρά του διοικητικού ηγέτη της ομάδας μπάσκετ του "τριφυλλιού" ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να διαφοροποιήσει την στάση της στο συγκεκριμένο ζήτημα και να επαναδραστηριοποιηθεί, κυρίως γιατί -όπως αναφέρει- έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ερχόμενης σεζόν, πράγμα που σημαίνει πολλά περισσότερα προβλήματα και λιγότερες επιλογές για τη δημιουργία ανταγωνιστικών ομάδων, σε όλα τα τμήματα.

Συν τοις άλλοις, αναφέρεται πως η δέσμευση που υπάρχει πλέον από τον Ερασιτέχνη για το γήπεδο στο Γουδί, "δένει τα χέρια" όποιου επιθυμεί να διαπραγματευτεί και να συζητήσει για τους όρους της συμφωνίας με τον Δήμο Αθηναίων και την Κυβέρνηση.

Κι αν όλα αυτά είναι προβλήματα που κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να ξεπεραστούν, υπάρχει κάτι ακόμη -ενδεχομένως ακόμη πιο σημαντικό: το ηθικό κομμάτι. Η πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στέκεται στη συκοφάντηση, όπως αναφέρει, του διοικητικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods από τον Δημήτρη Μπαλτάκο, τις τελευταίες εβδομάδες.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Κερδισμένοι και χαμένοι του κοινωνικού μερίσματος

Κερδισμένοι αλλά και «χαμένοι» προκύπτουν από τα - έως τώρα - κριτήρια για το κοινωνικό μέρισμα με αρκετά κρίσιμα σημεία να μένουν ακόμη αδιευκρίνιστα

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

Black Friday: Και τα σούπερ μάρκετ μπαίνουν στο παιχνίδι

Μερίδιο από τα χρήματα που θα δαπανήσουν οι Έλληνες την Black Friday θέλουν να διεκδικήσουν και ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ μέσω προσφορών

Μία μεγάλη μάχη ετοιμάζεται στα σετ του ‘Game of Thrones’

Ετοιμάζονται αυτοί, ετοιμάσου κι εσύ. Γίνονται πράγματα.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24