ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλαγή σκυτάλης στον Παναθηναϊκό: Νέος αρχηγός ο Βουγιούκας!

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η απόφαση της διοίκησης για καθαίρεση του Νικ Καλάθη από αρχηγό της ομάδας υλοποιήθηκε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Παναθηναϊκού Superfoods. Στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Κολοσσό H Hotels, ο Ίαν Βουγιούκας δηλώθηκε ως αρχηγός στο φύλλο αγώνα.

Η παράβαση ωραρίου που σημειώθηκε στη Μόσχα κατά τη διαμονή της αποστολής στη ρωσική πρωτεύουσα για το "Gomelsky Cup" στοίχισε στον Νικ Καλάθη την αρχηγία. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει την απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού Superfoods για την καθαίρεση του ομογενούς πλεϊμέικερ , με τις πράξεις να επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Κολοσσό H Hotels, αυτός που δηλώθηκε ως αρχηγός των "πρασίνων" δεν ήταν ο Νικ Καλάθης, αλλά ο Ίαν Βουγιούκας! Ο 32χρονος σέντερ, που επέστρεψε το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ μετά από μία πενταετία στο εξωτερικό, πήρε το χρίσμα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods για να αποτελέσει τον νέο αρχηγό της ομάδας.

Έτσι, η διοίκηση του "τριφυλλιού" έδειξε με πράξεις πως δεν πρόκειται να παρουσιαστεί το ίδιο ανεκτική με πέρσι σε θέματα πειθαρχίας!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ