ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αισιόδοξα μηνύματα για Λάνγκφορντ"

"Αισιόδοξα μηνύματα για Λάνγκφορντ"

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Live Sport" ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε σε συνάντηση με τους οργανωμένους του Παναθηναϊκού ότι η ομάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Κιθ Λάνγκφορντ.

Οι τελικοί της Stoiximan.gr Basket League βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο την ίδια στιγμή υπάρχει δημοσίευμα στην εφημερίδα "Live Sport" που αναφέρει ότι στον Παναθηναϊκό εξετάζουν ήδη σοβαρά την επόμενη μέρα. Και ο βασικός στόχος δεν είναι άλλος από τον Κιθ Λάνγκφορντ, τον οποίο το συγκεκριμένο δημοσίευμα το παρουσιάζει σχεδόν "κλεισμένο".

Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω δημοσίευμα, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φέρεται να υποστήριξε σε συνάντηση που είχε με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας ότι ο Αμερικανός θα είναι μία από τις μεταγραφές που θα κάνει το καλοκαίρι.

Παρόλα αυτά κατι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά και η υπόθεση του Λάνγκφορντ παραμένει δύσκολη τη δεδομένη στιγμή. Ο Αμερικανός γκαρντ πέρα από το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ούνιξ, έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες της Euroleague, με συνέπεια ν αποτελεί δύσκολη περίπτωση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ