ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία στον Παναθηναϊκό για Λεκαβίτσιους

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός του Λούκας Λεκαβίτσιους σήμανε συναγερμό στον Παναθηναϊκό Superfoods! Σε ανοιχτή επικοινωνία με τον παίκτη, οι "πράσινοι". Πώς την "πάτησε" ο 23χρονος πλεϊμέικερ και ποια τα σενάρια για την κατάστασή του.

Ανήμερα της πρώτης προπόνησης του Παναθηναϊκού Superfoods για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ήρθαν τα άσχημα μαντάτα. Όχι από τους παρόντες στο ΟΑΚΑ, αλλά από αυτούς που βρίσκονται σε προετοιμασία με την εθνική τους ομάδα. Ο Λούκας Λεκαβίτσιους τραυματίστηκε σοβαρά (παρότι αρχικά το πρόβλημα δεν έδειχνε τόσο σοβαρό) στο φιλικό της Λιθουανίας με την Ισλανδία, με τη μαγνητική στην οποία υπεβλήθη να δείχνει πως υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο του ποδιού του.

Όπως είναι λογικό, οι "πράσινοι" βρίσκονται σε συναγερμό λόγω αυτού του γεγονότος, αναμένοντας νεότερα από τη λιθουανική ομοσπονδία, η οποία δεν έχει ενημερώσει πάντως επίσημα ακόμη για την κατάσταση του 23χρονου πλεϊμέικερ. Όλα τα ρεπορτάζ από τη Λιθουανία κάνουν λόγο για τον συγκεκριμένο τραυματισμό, την ώρα που άπαντες περιμένουν να μάθουν το ακριβές διάστημα απουσίας του από την δράση. Δεδομένα θα μείνει εκτός από το EuroBasket, την ώρα που άπαντες φοβούνται πως η αποχή του από τα παρκέ μπορεί να είναι πολύμηνη (από τέσσερις έως έξι μήνες).

Πως χτύπησε

Το αξιοπερίεργο στη δική του περίπτωση είναι πως ο τραυματισμός δεν έγινε σε δράση. Μετά από ένα λάθος της Ισλανδίας, ο Λούκας Λεκαβίτσιους κατευθύνθηκε για να κάνει την επαναφορά. Την ώρα που έκανε ένα μεγάλο βήμα για να κατευθυνθεί προς την μπάλα όμως, ένιωσε έναν έντονο πόνο στο πόδι, με αποτέλεσμα να γονατίσει και να ζητήσει αλλαγή.

Στην αρχή ουδείς αντιλήφθηκε ποιο ήταν ακριβώς το πρόβλημα (οι περισσότεροι θεώρησαν ότι αισθάνθηκε ενόχληση στον αστράγαλο), με το ιατρικό τιμ να τον εξετάζει και τον Νταΐνιους Αντομάιτις να αγωνιά για την κατάστασή του. Μόλις οι γιατροί έπεσαν πάνω του, διαπίστωσαν πως ο τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός και εισηγήθηκαν τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Εκεί όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε πως υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο.

Τι σημαίνει αυτό

Εν αναμονή της επίσημης ενημέρωσης από τη λιθουανική ομοσπονδία, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί με απόλυτη βεβαιότητα. Μόνο το ότι εφόσον επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ, ο 23χρονος πλεϊμέικερ θα μείνει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα -χάνοντας το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Στον Παναθηναϊκό Superfoods ενημερώθηκαν άμεσα για το γεγονός, βρίσκονται σε ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του παίκτη και... περιμένουν.

Κι αυτό γιατί σε περίπτωση που διαπιστωθεί πως ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν αποκλείεται να γίνει μεταγραφή για την αντικατάστασή του. Θυμίζουμε πως το "τριφύλλι" έχει εφτά ξένους στο ρόστερ του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ