ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγωνία για τη συνάντηση

EUROLEAGUE / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Eurokinissi Sports)
EUROLEAGUE / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ / ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη, έφτασε στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης στις 7:15π.μ και πλέον όλοι αναμένουν τι θα ακολουθήσει, καθώς εκκρεμεί συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Έπειτα από πολύωρο ταξίδι, το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods από την Τουρκία - εκτός φυσικά των Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον, Κένι Γκάμπριελ και Αντώνη Φώτση που επέστρεψαν αεροπορικώς - έφτασε περίπου στις 7.15 το πρωί στην Αθήνα.

Οι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο ακολούθως αποχώρησαν κατευθυνόμενοι σπίτια τους, περιμένοντας και αυτοί τις εξελίξεις.

Όπως έχει γίνει γνωστό, επίκειται ραντεβού ανάμεσα στον Ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, και του τεχνικού της ομάδας, Τσάβι Πασκουάλ . Μία συνάντηση που θα κρίνει πολλά: Από το μέλλον του Καταλανού τεχνικού στην ομάδα, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται να παραιτηθεί , μέχρι φυσικά αυτό των Τζέιμς, Σίνγκλετον, Γκάμπριελ και Φώτση, οι οποίοι αποφάσισαν να παραβούν τις εντολές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και να επιστρέψουν με αεροπλάνο στην Αθήνα .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ