ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αδειάζει η κλεψύδρα για Λάσμε

Αδειάζει η κλεψύδρα για Λάσμε
INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λάσμε δελεάστηκε από τη νέα προσφορά της Γαλατάσαραϊ, κάνοντας πίσω στην αρχική του επιθυμία να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Δεν πρόκειται να περιμένει για πολύ ακόμα το "τριφύλλι". Τι συμβαίνει με τις άλλες περιπτώσεις.

Αν υπάρχει μία λέξη που χαρακτηρίζει την υπόθεση του δεύτερου σέντερ στον Παναθηναϊκό, αυτή είναι η "ανατροπή". Το αναφέραμε και χθες (22/7) πως οι "πράσινοι" έχουν υποχρεωθεί αρκετές φορές μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας σε αλλαγή πλεύσης, μιας και τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς -λεπτό με το λεπτό. Η τελευταία αλλαγή αφορούσε τον Στεφάν Λάσμε.

Ο Γκαμπονέζος σέντερ βρισκόταν προ των πυλών της Γαλατάσαραϊ, αλλά η "σφήνα" του "τριφυλλιού" χθες το απόγευμα αρκούσε για να τον βάλει σε δεύτερες σκέψεις. Για την ακρίβεια, "πάγωσε" τις όποιες συζητήσεις υπήρχαν με την τουρκική ομάδα, φέρνοντας στο προσκήνιο τον Παναθηναϊκό. Μία ομάδα που του παρείχε οικονομική ασφάλεια (εν αντιθέσει με τη Γαλατάσαραϊ), γνώριμο περιβάλλον και προσδοκίες πρωταθλητισμού, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Άπαξ κι ενημερώθηκαν στην "τσιμ μπομ" πως οι "πράσινοι" βρίσκονται κοντά στο να αποσπάσουν το πολυπόθητο "ναι" του 33χρονου σέντερ, έδρασαν άμεσα. Του κατέθεσαν άμεσα νέα βελτιωμένη πρόταση (σ.σ.: οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή δεν φτάνει πάντως το 1 εκατομμύριο δολάρια), με στόχο να τον δελεάσουν. Κάτι που κατάφεραν! Μάλιστα, στη διαδικασία του "ψησίματος" συμμετείχε κι ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παίκτη. Ο λόγος προφανής: να του εξηγήσει πόσο τον θέλει στη Γαλατάσαραϊ και να του γνωστοποιήσει ότι ο βασικός της στόχος είναι η κατάκτηση του Eurocup.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο παίκτης έκανε πίσω. Σε σημείο που έμοιαζε να μην είναι σε θέση να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Από τη μία ο Παναθηναϊκός, κι από την άλλη η Γαλατάσαραϊ. Κοινός παρονομαστής η σφοδρή επιθυμία τους να τον αποκτήσουν. Με τις ώρες να περνούν και τον ίδιο να μην εκφράζει έως τώρα σαφή πρόθεση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του, είναι λογικό πως το "τριφύλλι" άρχισε να επανεξετάζει περιπτώσεις παικτών που είχαν προταθεί όλο αυτό το διάστημα. Μεταξύ αυτών κι ο Σαλάχ Μεζρί, ο οποίος βρίσκεται stand by.

Το μείζον είναι πως στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμη. Τουλάχιστον όχι για περισσότερο από σήμερα ή αύριο. Πρόθεση των ανθρώπων της ομάδας είναι να βάλουν ένα τέλος στην υπόθεση, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Συμπέρασμα: όλα κρέμονται από μια κλωστή, με τον παίκτη να καλείται πλέον να αποφασίσει (άμεσα) τι μέλλει γενέσθαι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ