ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπόκλιση στον βασιλιά Σπανούλη!

Υπόκλιση στον βασιλιά Σπανούλη!

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού… γκρέμισαν τα τείχη για να υποδεχτούν τους θριαμβευτές του ΟΑΚΑ ενώ ο Σπανούλης αποθεώθηκε από τους πιστούς του όταν ανέβηκε στην οροφή του πούλμαν! Τρέλα για Πρίντεζη, Χάκετ (VIDEOS)!

Σκηνές παράνοιας στο ΣΕΦ, εκεί όπου χιλιάδες παράφρονες οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν για σχεδόν 2μιση ώρες τους θριαμβευτές μετά την άλωση του ΟΑΚΑ με το απίθανο τρίποντο του Σπανούλη και το back2back πρωτάθλημα, στο τελευταίο ματς του Δημήτρη Διαμαντιδη!

Το πούλμαν έκανε την εμφάνισή του στον περιβάλλοντα χώρο του φαληρικού σταδίου κατά τις 00:30 κι ενώ το "Θρύλε έλα, μας έχει πιάσει τρέλα!" δονούσε την ατμόσφαιρα από νωρίς. Ο Λοτζέσκι, ο Γιανγκ, ο Χάκετ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ήδη στην οροφή του πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού.

Υπόκλιση στον βασιλιά Σπανούλη!

Λίγο αργότερα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, ο παίκτης που έχει σημαδέψει τη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, ο αρχηγός και ηγέτης των "ερυθρόλευκων" ανέβηκε στην οροφή, μέσα σε πανδαιμόνιο!!!

Ο Βασίλης Σπανούλης έσφιξε τις γροθιές του, ευχαρίστησε και χειροκρότησε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, δίνοντας τη σκυτάλη στον Γιώργο Πρίντεζη, με τον κόσμο να ξεσπά: "Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα!". Το πούλμαν σταμάτησε κι έπειτα ένας-ένας οι προπονητές, οι παίκτες και η διοίκηση των πρωταθλητών πήγαν στο ΣΕΦ, με τους οπαδούς να ανοίγουν διάδρομο και να αγκαλιάζουν όποιον "ερυθρόλευκο" περνούσε εκείνη τη στιγμή!

Υπόκλιση στον βασιλιά Σπανούλη!
Υπόκλιση στον βασιλιά Σπανούλη!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ