ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπέγραψε ο Μαυροκεφαλίδης

Υπέγραψε ο Μαυροκεφαλίδης
Μαυροκεφαλίδης INTIME SPORTS

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης και γίνεται πλέον κάτοικος Ρωσίας...

Ο 27χρονος Έλληνας φόργουορντ για τα επόμενα δύο χρόνια, λοιπόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιούρι Ζντοβς και του βοηθού του Στέφανου Δέδα, καθώς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του στους Ρώσους.

Με αυτόν τον τρόπο ο Μαυροκεφαλίδης γίνεται ο τέταρτος παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος αποχωρεί από τους "ερυθρόλευκους" μετά τους Τζαμόν Γκόρντον, Μίλος Τεόντοσιτς και Γιάννη Μπουρούση.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Λουκά Μαυροκεφαλίδη στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης κράτησε σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την αρχική πρόταση των Ρώσων, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr με τον Ολυμπιακό να μην καταφέρνει τελικά να διατηρήσει στο ρόστερ του τον παίκτη, καθώς η ομάδα του Γιούρι Ζντοβς είχε ανεβάσει την προσφορά της σε πολύ υψηλά επίπεδα...

Συγκεκριμένα η αρχική πρόταση της Σπαρτάκ άγγιζε το 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο συνεργασίας και του Ολυμπιακού δεν ξεπερνούσε τις 650.000 ευρώ ετησίως. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες έκαναν την ύστατη προσπάθεια και ανέβασαν ακόμα περισσότερο την προσφορά τους (γύρω στις 750.000 ευρώ), όμως οι Ρώσοι απέδειξαν ότι τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα για τους ίδιους, αυξάνονταν και εκείνοι με την σειρά τους το ποσό (1,1 εκατ. ευρώ).

Ο συνεργάτης του Γιούρι Ζντοβς, Στέφανος Δέδας αποτέλεσε το "κλειδί" στην απόκτηση του Μαυροκεφαλίδη από την Σπαρτάκ, αφού αποτέλεσε τον πρώτο προπονητή στην μπασκετική διαδρομή του 27χρονου φόργουορντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ