ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια για το ντέρμπι

Υπάρχουν ακόμη εισιτήρια για το ντέρμπι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods τη Δευτέρα (17/10, 19:00) στο ΣΕΦ, με 8.000 "μαγικά χαρτάκια" να έχουν ήδη φύγει.

Υπάρχουν εισιτήρια για το ματς του ΣΕΦ; Υπάρχουν και μάλιστα αρκετά. Μέχρι τώρα έχουν προπωληθεί 8000 για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό, συνεπώς όποιος θέλει να βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας στο Φάληρο, μπορεί να το κάνει.

Περίπου 2.500 εισιτήρια βρίσκονται ακόμα προς διάθεση για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, άρα το sold out αργεί ακόμα. Οποιος θέλει να τα προμηθευτεί αρκεί να επισκεφθεί τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ και μάλιστα προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση. Εντάξει, δεν κρίνεται κάτι στις 17 Οκτώβρη, όμως είναι ένα ματς που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη για την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Κατά τα άλλα, το μοναδικό πρόβλημα για τον Σφαιρόπουλο εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ακούει στο όνομα του Βασίλη Τολιόπουλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Ούτως ή άλλως βέβαια, ο 20χρονος γκαρντ θα ήταν εκτός 12αδας, οπότε... μικρό το κακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ