ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη και Λοτζέσκι με Κόροιβο

Χωρίς Σπανούλη, Πρίντεζη και Λοτζέσκι με Κόροιβο
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός την Κυριακή (22/11, 12:30) θα αγωνιστεί στο ΣΕΦ κόντρα στον Κόροιβο χωρίς τους Σπανούλης, Πρίντεζη και Λοτζέσκι, καθαρά για προληπτικούς λόγους. Επιστρέφουν στο ματς με την Λαμποράλ.

Για την 7η αγωνιστική της Basket League, ο Ολυμπιακός το μεσημέρι (12:30, OTESPORT 4) της Κυριακής (22/11) θα υποδεχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Οι Πειραιώτες στο παιχνίδι θα αγωνιστούν χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη (είχε πρόβλημα στο αριστερό γόνατο, τενοντίτιδα), Γιώργο Πρίντεζη (σφίξιμο στη μέση) και Ματ Λοτζέσκι (ενοχλήσεις στον αχίλλειο).

Οι δύο πρώτοι έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους, δεν αισθάνονται ενοχλήσεις, αλλά η δυναμική του αντιπάλου δίνει την δυνατότητα στους ερυθρόλευκους να ξεκουράσουν περισσότερο τους αρχηγούς τους ενόψει της συνέχειας. Αμφότεροι θα επιστρέψουν και θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Πέμπτης (26/11, 21:45) κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ.

Όσον αφορά τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος... κληρονόμησε ένα πρόβλημα στον αχίλλειο (τενοντίτιδα στο δεξί πόδι) στο ματς κόντρα στη Τσεντεβίτα, συνεχίζει να αισθάνεται μικρές ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο, χρειάζεται ξεκούραση και για αυτόν τον λόγο αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής. Δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση στο ματς εναντίον των Βάσκων για την Euroleague.

Η αποστολή του Ολυμπιακού στο ματς θα είναι εντεκαμελής (Χάντερ, Παπαπέτρου, Στρόμπερι, Τσαϊρέλης, Μουράτος, Αγραβάνης, Μάντζαρης, Αθηναίου, Μιλουτίνοβ, Χάκετ, Τολιόπουλος), καθώς έχει τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν ο Πάτρικ Γιανγκ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα ποντάρει στους παίκτες που θα έχει στην διάθεση του, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα στο Ζάγκρεμπ απέναντι στη Τσεντεβίτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ