ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη

Χωρίς Σπανούλη και Πρίντεζη
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα, ενώ απουσία από το παιχνίδι με τον Κόροιβο (26/3,17:00) θα πάρει ο Κώστας Παπανικολάου. Αμφίβολος ο Τολιόπουλος...

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα για την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, καθώς τα ονόματά τους προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο της ομάδας τους.

Ο V-Span ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα αριστερού αχιλλείου τένοντα, ενώ ο "Πριντ" με σχάση δέρματος μεσοδακτύλιας πτυχής τέταρτου – πέμπτου δακτύλου αριστερού άκρου ποδός και προτιμήθηκε να μείνουν στην Αθήνα.

Εκτός θα παραμείνει ο Κώστας Παπανικολάου, ενώ αμφίβολη ως την τελευταία στιγμή θα είναι η συμμετοχή του Βασίλη Τολιόπουλο, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Κυριακής (25/3) της ομάδας του έχοντας υποστεί διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική.

Επίσης, την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αμαλιάδα δεν θα ακολουθήσουν οι Κάιλ Ουίλτζερ και Χόλις Τόμπσον, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Stoiximan.gr Basket League.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ