ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Σπανούλη και Παπανικολάου με Λαύριο

Χωρίς Σπανούλη και Παπανικολάου με Λαύριο

Ύστερα από 3 σερί εκτός έδρας ματς, ο Ολυμπιακός την Κυριακή (5/3, 17:00) επιστρέφει στο ΣΕΦ για το ματς με το Λαύριο. Εκτός αποστολής οι Σπανούλης και Παπανικολάου.

Ύστερα από τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, απέναντι σε Φενέρμπαχτσε, Απόλλων Πατρών και Μακάμπι, οι Πειραιώτες επιστρέφουν στην βάση τους και στο ΣΕΦ, για το παιχνίδι της Κυριακής (5/3, 17:00) κόντρα στο Λαύριο.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Παπανικολάου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι καλύτερα, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό την θλάση στον προσαγωγό, αλλά αποφασίστηκε να προφυλαχθεί ενόψει της συνέχειας, ώστε να είναι 100% καλά στην υγεία του στο ερχόμενο ματς απέναντι στην Νταρουσάφακα (10/3) στο ΣΕΦ.

Όσον αφορά τον Έλληνα φόργουορντ, αποκόμισε έναν μικρό τραυματισμό στα πλευρά, από το παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι, και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής από το ματς κόντρα στο Λαύριο. Στην αναμέτρηση αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Πάτρικ Γιανγκ, ο οποίος αν και ήταν στην δωδεκάδα, δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μακάμπι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ