ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ

Χωρίς Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ
INTIME SPORTS

Ο Παπαπέτρου έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων στη ποδοκνημική και θεωρείται δεδομένη η απουσία του και από τον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ. Δύσκολα θα προλάβει και τον τρίτο ματς στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Ολυμπιακού επέστρεψε την Δευτέρα το απόγευμα (18:30) στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία της για τον δεύτερο τελικό των playoffs κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/6, 19:30).

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στη ποδοκνημική και είναι δεδομένη η απουσία του και από τον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα, η συμμετοχή του χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη ακόμη και για την τρίτη αναμέτρηση στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν άλλο αγωνιστικό πρόβλημα.

Οι ερυθρόλευκοι συζήτησαν για τη νίκη τους στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ (76-70), είναι ικανοποιημένοι που έκαναν το 1-0 στη σειρά, αλλά το προπονητικό-τιμ επεσήμανε σε όλους τους παίκτες πως ακόμη τίποτα δεν τελείωσε.

Οι Πειραιώτες κρατούν τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν στην αναμέτρηση, αλλά παράλληλα και τις αδυναμίες που επέδειξαν, στις οποίες και δουλεύουν ώστε να τις βελτιώσουν. Ναι μεν κέρδισαν, αλλά ξέρουν και οι ίδιοι πως μπορούν να παίξουν καλύτερο μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός θα πάει στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη, ώστε να κάνει το 2-0 στη σειρά, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ