ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Παπανικολάου στο Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός

Χωρίς Παπανικολάου στο Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο (12/3, 16:00) στην Κρήτη και ο Κώστας Παπανικολάου θα πάρει απουσία από την αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της της Stoiximan.gr Basket League.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κρήτη για το παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League (12/3, 16:00) με το Ρέθυμνο, καθώς προτιμήθηκε να μείνει στην Αθήνα εξαιτίας μίας τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Ο 28χρονος διεθνής φόργουορντ τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από μία τεονοντίδα επιγονατιδικού δεξιού ποδός και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αποφάσισε να μην τον συμπεριλάβει στην "ερυθρόλευκη" αποστολή για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο, ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, η οποία δεν εμπνέει ανησυχία.

MΑΚΛΙΝ: "ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ"

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν από την πλευρά του ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και βρήκε την ευκαιρία να ευχηθεί για τα... γενέθλια του Ολυμπιακού, αλλά και να σχολιάσει την επιστροφή του Ντάνιελ Χάκετ στο ΣΕΦ, ενώ τόνισε πως η ομάδα του αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την εκτός έδρας αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

"Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ! Τιμή μου που είμαι μέλος σου!

Μετά τη νίκη μας επί της Μπάμπεργκ βρισκόμαστε ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στον στόχο μας, να κατακτήσουμε δηλαδή το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι... Ήταν πολύ όμορφο να βλέπεις τους φιλάθλους να δείχνουν τον θαυμασμό και την υποστήριξή τους στον Ντανιελ Χάκετ. Είναι σπουδαίο να επιστρέφεις σε μια ομάδα που έχεις φορέσει την φανέλα της και οι άνθρωποι της να σε σέβονται και να σε τιμούν για την σκληρή δουλειά που έκανες όσο ήσουν εκεί.

Χωρίς Παπανικολάου στο Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός
EUROKINISSI

Ο αγώνας αυτός, όμως, τελείωσε και εμείς έχουμε στρέψει πλέον την προσοχή μας και την ενέργειά μας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχουμε μπροστά μας το ταξίδι στην Κρήτη και την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, μια καλή και πολύ αθλητική ομάδα. Η άμυνα θα είναι το κλειδί και εμείς θα πρέπει σε αυτό ακριβώς να ποντάρουμε' όσο προχωράμε προς το τέλος της σεζόν: Στην δύναμή μας στην άμυνα.

Στα εκτός παρκέ τώρα, το Σάββατο ήταν ένα πολύ όμορφο πρωινό... Πήγαμε όλοι στα εγκαίνια του νέου καταστήματος (Official Olympiacos BC CenterStore) στο κέντρο της Αθήνας. Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί και περίμενε με ενθουσιασμό να ανοίξουν οι πόρτες ήταν πραγματικά πολύς και εγώ το απόλαυσα που συνάντησα τόσους φιλάθλους και βγήκα φωτογραφίες μαζί τους.

Χθες, όμως, δεν ήταν μόνο τα εγκαίνια του νέου καταστήματος. Ήταν μια πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα μας, καθώς ο σύλλογος συμπλήρωσε 93 χρόνια ζωής. Θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να πω μέσα και από το blog μου: "Χρόνια πολλά Ολυμπιακέ!". Είναι τιμή μου που είμαι μέλος μια τόσο μεγάλης, παραδοσιακής και σεβάσμιας ομάδας!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ