ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εκτός και ο Μάντζαρης ενόψει ΤΣΣΚΑ

Εκτός και ο Μάντζαρης ενόψει ΤΣΣΚΑ
EUROKINISSI

Τα άσχημα νέα επιβεβαιώθηκαν για τον Ολυμπιακό, o οποίος εκτός του Παπανικολάου θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Βαγγέλη Μάντζαρη στον αυριανό (21/3) αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Εκτός και ο Τολιόπουλος

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Βασίλης Τολιόπουλος και πρόσθεσαν τα ονόματά τους δίπλα σε αυτό του Κώστα Παπανικολάου στην λίστα με τους απόντες του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ για την 27η αγωνιστική της EuroLeague (21/3, 19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Ο έμπειρος γκαρντ δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε κι έτσι αποφασίστηκε να μείνει στην Ελλάδα μαζί με τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ήταν γνωστό από χθες (19/3) ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή λόγω τενοντίτιδας στο γόνατο . Λόγω ίωσης έμεινε τελικά στην Ελλάδα και ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Τα προβλήματα έχουν συσσωρευτεί πλέον για τους "ερυθρόλευκους", που ελπίζουν πλέον ότι οι τρεις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι τον αγώνα της Πέμπτης (23/3) και τον εντός έδρας αγώνα της Αναντολού Εφές να βοηθήσουν ώστε κάποιος εκ των τριών ή και οι τρεις διεθνείς παίκτες θα είναι έτοιμοι ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ