ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Λαφαγιέτ απέναντι στον Απόλλωνα

Χωρίς Λαφαγιέτ απέναντι στον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών (26/01, 18:30) με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην υπολογίζει στον Όλιβερ Λαφαγιέτ, που παραμένει τραυματίας.

Το 4Χ4 στην φάση του Top 16 έγινε για τον Ολυμπιακό, όμως η συνέχεια είναι καταιγιστική. Επόμενη αποστολή το απόγευμα της Δευτέρας (26/01, 18:30) στο κλειστό της Περιβόλας με αντίπαλο τον πολύ υπολογίσιμο Απόλλωνα Πάτρας. Στον Πειραιά αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και θέλουν να παρουσιάσουν πρόσωπο ανάλογο με αυτό της αναμέτρησης απέναντι στον Πανελευσινιακό.

Η σύντομη προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" ξεκίνησε με χαλαρή προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (24/01), με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ να είναι απών. Ο νατουραλιζέ Κροάτης γκαρντ υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο στην αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε και από τότε παραμένει εκτός δράσης. Στόχος είναι να επιστρέψει στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στο "Abdi Ipehci".

Παράλληλα, εκτός δράσης παραμένουν οι Δημήτρης Αγραβάνης και Ιωάννης Παπαπέτρου, οι οποίες είναι και οι μόνιμες απουσίες των Πειραιωτών.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ