ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Γιανγκ και Αθηναίου στην πρεμιέρα της Basket League

Ο Πάτρικ Γιανγκ παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρείται από βαριάς μορφής ιγμορίτιδα. Δεν θα αγωνιστεί το Σάββατο (8/10) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στην Αμαλιάδα. Νοκ-άουτ και ο Γιάννης Αθηναίου.

Ύστερα από την νίκη-πρόκριση στα ημιτελικά επί του Κολοσσού Ρόδου, για το Κύπελλο Ελλάδας, οι Πειραιώτες επέστρεψαν στο ΣΕΦ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα τους στην Basket League. Το Σάββατο (8/10, 18:30) οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Ο άτυχος Πάτρικ Γιάνγκ παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρείται από βαριάς μορφής ιγμορίτιδα και υψηλό πυρετό. Του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση και είναι δεδομένη η απουσία από την αναμέτρηση κόντρα στον Κόροιβο. Αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Παρασκευή (7/10).

Όσον αφορά τον Γιάννη Αθηναίου, ο 28χρονος γκαρντ εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον προσαγωγό. Συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο ΣΕΦ, αλλά έχει τεθεί και εκείνος νοκ-άουτ από την αναμέτρηση στην Αμαλιάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς και την Παρασκευή (7/10) θα ανεβάσουν ρυθμούς ενόψει της πρεμιέρας τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ