ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς Αγραβάνη στη Ρόδο ο Ολυμπιακός, πάλι εκτός ο Σπανούλης

Χωρίς Αγραβάνη στη Ρόδο ο Ολυμπιακός, πάλι εκτός ο Σπανούλης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν θα αγωνιστεί τη Δευτέρα κόντρα στον Κολοσσό λόγω του προβλήματος στο γόνατο. Πάλι εκτός 12άδας του Ολυμπιακού ο Βασίλης Σπανούλης.

O Ολυμπιακός πηγαίνει στη Ρόδο για να αντιμετωπίσει τον Κολοσσό στην 6η αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή τον Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά και τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος θα μείνει και πάλι εκτός.

Σε ό,τι αφορά στον αρχηγό των ερυθρολεύκων, το ματς στο Βενετόκλειο ήταν "υποψήφιο" για το ντεμπούτο του στο φετινό πρωτάθλημα, όμως και πάλι προτιμήθηκε να να μείνει εκτός δράσης. Πότε ακριβώς θα γυρίσει; Οπως λένε στον Ολυμπιακό είναι θέμα χρόνου, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά.

Με τον Δημήτρη Αγραβάνη τα πράγματα έχουν ως εξής: κτύπησε στο παιχνίδι της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα και οι εξετάσεις έδειξαν έχει υποστεί κάκωση έξω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος. Ο 23χρονος πάουερ-φόργουορντ των "ερυθρολεύκων" θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και μέσα στις επόμενες μέρες θα προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα της απουσίας του. Σίγουρα χάνει το παιχνίδι στην Ρόδο κι από εκεί και πέρα θα αποφασιστεί πότε ακριβώς θα επιστρέψει στη δράση.

Στη 12αδα του Ολυμπιακού θα γυρίσει ο Γιώργος Μπόγρης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ