ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κανονικά ο Παπαπέτρου, χωρίς Αγραβάνη με Κηφισιά

Κανονικά ο Παπαπέτρου, χωρίς Αγραβάνη με Κηφισιά

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση του Ολυμπιακού σε αντίθεση με τον Δημήτρη Αγραβάνη ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό (12/9, 13:30) φιλικό με την Κηφισιά.

Η αυριανή (12/9, 13:30), κεκλεισμένων των θυρών, αναμέτρηση με τη Κηφισιά στο Ζηρίνειο είναι το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του Ολυμπιακού (σ.σ. είχε προηγηθεί η νίκη επί των Τρικάλων ) ενώ ακολουθεί η συμμετοχή σε αγώνες στην Ιταλία την περίοδο 16-18/9.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στον Δημήτρη Αγραβάνη για το παιχνίδι με την ομάδα των βορείων προαστίων αφού ο 21χρονος διεθνής φόργουορντ γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο πριν από το φιλικό με τα Τρίκαλα κι έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης των "ερυθρόλευκων".

Αντίθετα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου έχει ξεπεράσει εντελώς τον πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση για δεύτερη συνεχόμενη μέρα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής από τον Σφαιρόπουλο στο παιχνίδι με την Κηφισιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ