ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χιλιάρης ο Ολυμπιακός και ο 2ος all time σκόρερ "Πρι"

Χιλιάρης ο Ολυμπιακός και ο 2ος all time σκόρερ "Πρι"

Ο χθεσινός (22/5) αγώνας ήταν σημαδιακός για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Πρίντεζη που κατάφεραν να γράψουν ιστορία συνδυάζοντας το με ένα θετικό αποτέλεσμα

Ο δεύτερος τελικός της φετινής Α1 ήταν ιστορικός για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει τους 1000 από καταβολής Α1 Εθνικής κατηγορίας. Οι "ερυθρόλευκοι" από τα 1000 παιχνίδια που έχουν δώσει μετρούν 741 νίκες και 259 ήττες ήτοι ποσοστό επιτυχίας περίπου 74%. Το αξιοπρόσεκτο είναι ότι οι Πειραιώτες πήραν ένα σπουδαίο διπλό, όμως έκαναν αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας στη φετινή σεζόν (68), καθώς οι λιγότεροι πόντοι που είχαν πετύχει ήταν οι 69 απέναντι και πάλι στον Ολυμπιακό.

Πρίντεζης ο δεύτερος στην ιστορία

Το παιχνίδι ήταν ιστορικό όχι μόνο για τους "κόκκινους" αλλά και για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος έγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας φόργουορντ με τους 20 πόντους που σημείωσε έφτασε τους 2.517 πόντους και ξεπέρασε τον Ντράγκαν Τάρλατς που είχε 2503. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μίλαν Τόμιτς που σταμάτησε στους 2913. Από εκεί και πέρα ο "Πρι" με το ένα κλέψιμο που έκανε στον δεύτερο τελικό έφτασε τα 150 στην καριέρα του, ενώ με τις 2 ασίστ που μοίρασε ξεπέρασε τις 250 με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ