ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάντερ: "Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου!"

Χάντερ: "Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου!"

Ο Οθέλο Χάντερ ολοκλήρωσε τον κύκλο του στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε ότι το πιο σημαντικό από τα back2back πρωταθλήματα και τη συμμετοχή στον τελικό της Ευρωλίγκας είναι ότι δημιούργησε φιλίες ζωής.

Ο Οθέλο Χάντερ, ύστερα από δύο σεζόν στον Ολυμπιακό, αποχωρεί από τον Πειραιά, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αμερικανός σέντερ, σε αυτό το διάστημα, κατέκτησε δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με τους "ερυθρόλευκους" και είπε το δικό του αντίο.

"Το 2014 ήλθα στον Ολυμπιακό διεκδικώντας το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημά μου. Αντί αυτού, έπαιξα σε τελικό Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην καριέρα μου και κατέκτησα back2back πρωταθλήματα στην Ελλάδα! Το πιο σημαντικό είναι ότι δημιούργησα φιλίες ζωής με υπέροχους ανθρώπους! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, για το γεγονός ότι είστε ένα σπουδαίο κλαμπ. Από χαμηλά ως την κορυφή αυτού του οργανισμού! Οι φίλαθλοι θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Go Reds!" ήταν το μήνυμα του Αμερικανού σέντερ στο olympiacosbc.gr.

Ο Αμερικανός σέντερ έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία του προσέφερε κλειστό διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το 1.100.000 δολάρια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ