ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάντερ: "Ήμασταν πολύ πεινασμένοι!"

Χάντερ: "Ήμασταν πολύ πεινασμένοι!"

Ο Οθέλο Χάντερ τονίζει στο Sport24.gr ότι ο πρώτος του τίτλος με τον Ολυμπιακό σημαίνει τα πάντα για τον ίδιο, παραδέχεται ότι η σειρά των τελικών ήταν ζήτημα κινήτρου και ξεκαθαρίζει πως ουδείς μπορούσε να σταματήσει τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στον Παναθηναϊκό. Για την ακρίβεια, οι Πειραιώτες έκαναν το 3-0 στη σειρά με τους "πράσινους", πέτυχαν το πρώτο sweep στην ιστορία τους στους τελικούς και κατέκτησαν το 11ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους ενώ προηγουμένως έφτασαν ως τον τελικό της Euroleague.

Κι όλα αυτά, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, που σήμανε τον πρόωρο αποκλεισμό του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Κυπέλλου!

"Ήταν ένα κακό λάθος. Για μένα προσωπικά, αυτά μπορούν να συμβούν μέσα στο παιχνίδι. Μια κατάσταση που συμβαίνει και μπορεί να δοκιμάσει τις αντοχές και τον χαρακτήρα σου. Το τι μέταλλο έχεις ως παίκτης και ως ομάδα. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε στο τέλος με ένα... κάρφωμα και εμείς βρεθήκαμε σε μια πολύ-πολύ δύσκολη θέση. Πίστεψέ με (γέλια). Τελικά, επιστρέψαμε!" εξήγησε ο Οθέλο Χάντερ στο Sport24.gr. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ανέφερε ότι οι Πειραιώτες ήταν αυτοί που το έκαναν να φαίνεται εύκολο.

Ο Ολυμπιακός "σκούπισε" τη σειρά με τον Παναθηναϊκό κι έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες απέναντι στους "πράσινους". Πως εξηγείς αυτό το σερί;

"Σημαίνει, απλώς, ότι παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Ήμασταν πολύ πεινασμένοι για αυτόν τον τίτλο, θέλαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να κλείσουμε καλά τη χρονιά. Ξέρεις, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός έφτασε δίκαια ως εδώ, να παίζει δηλαδή στους τελικούς της Euroleague και του ελληνικού πρωταθλήματος. Ήμασταν ξεκάθαρα η καλύτερη ομάδα μέσα στη χρονιά και θέλαμε να το επιβεβαιώσουμε στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό".

Σε προσωπικό επίπεδο, τι σημαίνει αυτός ο τίτλος με τον Ολυμπιακό;

"Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα! Μπορεί να σημαίνει κάτι λιγότερο από τα... πάντα (γέλια); Για να είμαι ειλικρινής, το περίμενα πολύ, ήθελα να ζήσω αυτό το συναίσθημα με αυτή την ομάδα. Νιώθω πολύ καλά εδώ και πιστεύω ότι έχουμε τις δυνατότητες να πετύχουμε κι άλλα, σπουδαία πράγματα".

Τι έκανε καλύτερα ο Ολυμπιακός στη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό;

"Νομίζω ότι είχε να κάνει με το κίνητρο. Όπως είπα και πριν, ήμασταν πεινασμένοι για το πρωτάθλημα. Στο τέλος, παίξαμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούσαμε και πήραμε τον τίτλο. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνοι, κάναμε το 3-0 όμως ξέραμε ότι η σειρά δεν ήταν εύκολη απέναντι σε αυτή την ομάδα".

Από ποιο σημείο και μετά πίστεψες ότι η ομάδα σου μπορεί να τελειώσει τη δουλειά;

"Μετά την ήττα στον τελικό της Euroleague ξέραμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον στόχο που μας είχε απομείνει. Για την ακρίβεια, για τον μεγάλο στόχο της χρονιάς, το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό, ακριβώς, ήταν το κίνητρο. Είπαμε μεταξύ μας «ΟΚ, χάσαμε τον τίτλο όμως έχουμε ακόμα μια δουλειά να τελειώσουμε». Τελικά, ήμασταν έτοιμοι".

Η σειρά έκλεισε στο 3-0. Εν τέλει, ήταν τόσο εύκολο ή το κάνατε εσείς;

"Νομίζω ότι εμείς το κάναμε εύκολο όμως δεν ήταν. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, ήθελε τη νίκη απέναντί μας όμως νομίζω ότι κανείς δεν μπορούσε να μας σταματήσει".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ