ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάνει Ρεάλ και Χίμκι ο Λοτζέσκι, παραμένει το πρόβλημα στον σπλήνα

Χάνει Ρεάλ και Χίμκι ο Λοτζέσκι, παραμένει το πρόβλημα στον σπλήνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον Ματ Λοτζέσκι δεν ήταν τα επιθυμητά. Ο σπλήνας του δεν έχει επανέλθει στο φυσιολογικό της μέγεθος, χάνει τα ματς με Ρεάλ και Χίμκι και θα μπει στις προπονήσεις, αλλά όχι στο κομμάτι με τις επαφές.

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται για τον Αμερικανό φόργουορντ του Ολυμπιακού. Ο Ματ Λοτζέσκι πραγματοποίησε την Δευτέρα (21/3) νέα αξονική τομογραφία, αλλά τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν ήταν τα επιθυμητά.

Ο σπλήνας του Ματ Λοτζέσκι δεν έχει επανέλθει στο φυσιολογικό του μέγεθος, παραμένει φουσκωμένος και αυτό δεν δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Αμερικανός σουτέρ, λοιπόν, δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και θα πάει για νέες εξετάσεις την ερχόμενη Τρίτη (29/3), για να φανεί το αν υπάρχει βελτίωση στην κατάσταση του και συγκεκριμένα στον σπλήνα του.

Ακόμη όμως και αν τότε παρουσιαστεί βελτίωση στον σπλήνα του στις νέες εξετάσεις που θα κάνει, ο Ματ Λοτζέσκι δεν θα καταφέρει να προλάβει ούτε την αναμέτρηση απέναντι στην Χίμκι στην Μόσχα, καθώς θα είναι ανέτοιμος, έχοντας μείνει εκτός δράσης 1,5 μήνα σχεδόν.

Ο Ματ Λοτζέσκι θα συνεχίσει το ατομικό του πρόγραμμα εκγύμνασης σε γυμναστήριο και στο γήπεδο και θα μπει στις προπονήσεις της ομάδας, αλλά μόνο στο κομμάτι χωρίς επαφές. Και αυτό γιατί στο ενδεχόμενο που δεχτεί χτύπημα στο συγκεκριμένο σημείο και τραυματιστεί, ο σπλήνας του θα ματώσει, δημιουργώντας του μεγαλύτερο πρόβλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ