ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάκετ: "Έχω λάβει θετικά μηνύματα για ανανέωση"

Χάκετ: "Έχω λάβει θετικά μηνύματα για ανανέωση"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντάνιελ Χάκετ δήλωσε σε Ιταλική εφημερίδα πως πιστεύει ότι τον Ιούνιο θα είναι σε καλή κατάσταση, τονίζοντας πως θέλει να παίξει στο Ευρωμπάσκετ τον Σεπτέμβριο, ενώ μίλησε και για το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει ξεκινήσει ήδη την αποθεραπεία του προκειμένου να ξεπεράσει τον σοβαρό του τραυματισμό στο πόδι, που ουσιαστικά τον έθεσε εκτός δράσης μέχρι το τέλος της σεζόν . Μιλώντας μάλιστα στην γνωστή Ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" ο Ιταλός γκαρντ φάνηκε αρκετά αισιόδοξος σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και τις πιθανότητες που έχει να αγωνιστεί στο φετινό Ευρωμπάσκετ, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο.

" Ελπίζω να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση τον Ιούνιο και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει" δήλωσε αρχικά ο Χάκετ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Έχω μιλήσει ήδη με τον κόουτς Μεσίνα (σ.σ προπονητής της Εθνικής Ιταλίας) και μου είπε ότι θέλει να παίξω στο προσεχές Ευρωμπάσκετ".

Στο τέλος των δηλώσεών του πάντως ο Χάκετ εξέφρασε (και αυτός) τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι μία εκ των τεσσάρων χωρών που συνδιοργανώνουν το Ευρωμπάσκετ είναι η Τουρκία: " Ανησυχώ για το γεγονός ότι η Κωνσταντινούπολη είναι μία από τις διοργανώτριες πόλεις. Μίλησα πρόσφατα με τον Όστιν Ντέι της Γαλατασαράι, ο οποίος επρόκειτο να πάει στο κλαμπ που έγινε η επίθεση την παραμονή Πρωτοχρονιάς. Πολλοί παίκτες μιλάνε για αυτό και υπάρχουν πολλές συζητήσεις επί του θέματος. Νομίζω ότι είναι σωστό να γνωστοποιήσουν στην FIBA τους προβληματισμούς τους".

Για τον Ολυμπιακό και το συμβόλαιό του: "Είναι κρίμα που τραυματίστηκα, γιατί φέτος ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να προκριθεί στο Final Four. Έχει την πιο δυνατή άμυνα στην Ευρώπη. Είμαι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου, αλλά έχω λάβει θετικά μηνύματα για ανανέωση.

Η Ελλάδα ήταν μια πρόκληση για μένα και αποδείχτηκε μια καλή επιλογή. Όλοι οι Ιταλοί στο εξωτερικό τα πάνε καλά. Δείτε την εξέλιξη του Μέλι. Αυτό θα είναι πλεονέκτημα για την εθνική ομάδα γιατί αποκτήσαμε εμπειρία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ