ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάκετ: "Να γίνω στήριγμα του Σπανούλη"

Χάκετ: "Να γίνω στήριγμα του Σπανούλη"
INTIME SPORTS

Έτοιμος να γίνει το στήριγμα του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Βασίλη Σπανούλη, δήλωσε κατά την άφιξή του ο Ντάνιελ Χάκετ. (VIDEO)

Χωρίς πολλά λόγια έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής (24/7) στη χώρα μας ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού ήρθε στην Αθήνα για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί τυπικά η συμφωνία του με τους ερυθρόλευκους.

Κατά την άφιξή του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο Χάκετ δεν έκανε πολλές δηλώσεις, ωστόσο έδειξε να γνωρίζει τις υποχρεώσεις που τον περιμένουν.

"Ξέρω πολύ καλά τη φανέλα να φοράω. Είμαι μέλος μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις του μου να βοηθήσω για να διατηρήσουμε την ομάδα στην ελίτ της Ελλάδας και της Ευρώπης" ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι: "Έχω μιλήσει με τον προπονητή και ξέρω τι ζητά. Θέλω να γίνω τον στήριγμα του Σπανούλη. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω δίπλα σε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θα προσπαθήσω σαν σφουγγάρι να ρουφάω όλα αυτά που θα μου μεταδώσει για να γίνω καλύτερος".

Λίγο αργότερα μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο twitter έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο των ερυθρόλευκων. "Ανυπομονώ να σας δω στο γήπεδο και να παλέψω μας σας σε κάθε παιχνίδι. Θα τα πούμε σύντομα" τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό tweet της ΚΑΕ Ολυμπιακός με το μήνυμα του Χάκετ στον κόσμο των ερυθρόλευκων

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ