ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάινς: "Έχουμε ευθύνες και υποχρεώσεις"

Χάινς: "Έχουμε ευθύνες και υποχρεώσεις"
INTIME SPORTS

Μεγάλη ευθύνη για όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης ο Κάιλ Χάινς στο Sport24.gr. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Αμερικανός...

Ο Κάιλ Χάινς θα διανύσει φέτος την δεύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό και γνωρίζει ότι τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι.

Οι "ερυθρόλευκοι" κατέκτησαν τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την Ευρωλίγκα και πλέον όλοι θα προσπαθήσουν να τους... αποκαθηλώσουν.

Ο Χάινς μίλησε στο Sport24.gr για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, το γεγονός ότι κάθε αντίπαλος θα θέλει να νικήσει τους Πειραιώτες, την διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας, την προσαρμογή τους στη φιλοσοφία του κόουτς Μπαρτζώκα, αλλά και την παρουσία του κόσμου, τον οποίο και περιμένουν να τους βοηθήσει φέτος.

" Όλοι φέτος θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν. Θα παλέψουμε για αυτό που έχουμε. Για εμάς είναι μεγάλη ευθύνη και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς που θα δώσουμε", ήταν τα πρώτα λόγια του Αμερικανού.

" Από την στιγμή που είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης έχουμε και πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις, καθώς θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα μας", ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να ζούμε με την πίεση. Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, όλοι μας γνωρίζουν πλέον και θα προσπαθήσουν να μας κερδίσουν. Πρέπει να ζούμε με την πίεση και να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα πρέπει να κοιτάζουμε την κάθε αναμέτρηση ξεχωριστά".

Χάινς: "Έχουμε ευθύνες και υποχρεώσεις"
INTIME SPORTS

Στη συνέχεια, ο Κάιλ Χάινς μίλησε για τη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, λέγοντας: " Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Όλοι οι παίκτες γνωριζόμαστε καλά, έχουμε χημεία ως ομάδα.

Επίσης, γνωρίζουμε πολύ καλά τα δυνατά μας σημεία, όπως και τα μειονεκτήματα μας και επικεντρωνόμαστε σε αυτά για να τα βελτιώσουμε. Είναι πολύ σημαντικό αυτό πιστεύω".

Όσον αφορά τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την προσαρμογή του στη φιλοσοφία του συμπλήρωσε: " Νομίζω ότι η φιλοσοφία είναι ίδια με την περυσινή γιατί η ομάδα είναι η ίδια. Δεν μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Μας βοηθάει πάρα πολύ και σε κάθε προπόνηση θέλει να αναδείξουμε τις δυνατότητες μας και να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

Τέλος, μίλησε για τον κόσμο, τονίζοντας: " Ο κόσμος είναι σίγουρα πολύ σημαντικός. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική πέρυσι, μας βοήθησε πάρα πολύ με την παρουσία του. Τον θέλουμε δίπλα μας, διότι παίζουμε για αυτούς. ελπίζω να έρθουν και να μας ενισχύσουν".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ