ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάινς: "Ο Ρόμπερτς θα ταιριάξει με τον Σπανούλη"

ΠΡΩΤΗ  ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε  ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΣΕΦ.(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΣΕΦ.(ICON PRESS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) G4PHOTOS

Ο Κάιλ Χάινς συνεργάστηκε με τον Μπράιαν Ρόμπερτς στην Μπάμπεργκ, τον γνωρίζει αρκετά καλά και σχολίασε πως θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό με τον Βασίλη Σπανούλη.

Την σεζόν 2010-2011, ο Κάιλ Χάινς ήταν συμπαίκτης με τον Μπράιαν Ρόμπερτς στην Μπάμπεργκ, αγωνιζόμενοι μάλιστα και στην EuroLeague, στην χρονιά πριν έρθει ο Αμερικανός σέντερ στον Ολυμπιακό.

Ο νυν παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ρωτήθηκε στο twitter για τις δυνατότητες του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου των "ερυθρολεύκων" ( με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία), τονίζοντας πως ήταν ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ποτέ, επισημαίνοντας πως θα ταιριάξει στους Πειραιώτες με τον Βασίλη Σπανούλη.

Συγκεκριμένα, ο Κάιλ Χάινς έκανε δύο σχόλια στο twitter, σε ερωτήσεις που δέχτηκε για τον Μπράιν Ρόμπερτς, λέγοντας τα εξής: "Ήταν ένας από τους πιο υποτιμημένους γκαρντ στην Ευρώπη, όταν αγωνιζόταν στην Μπάμπεργκ. Εκείνος (Ρόμπερτς) και ο Μπίλι (Σπανούλη) θα ταιριάξουν μαζί στον Ολυμπιακό".

Στην συνέχεια, ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέκτησε δύο σερί χρονιές την EuroLeague με τους Πειραιώτες, τόνισε πως: "Eίναι ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Σπουδαία προσωπικότητα, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Και είναι ένας εντυπωσιακά clutch παίκτης στις μεγάλες και κρίσιμες στιγμές".

Χάινς: "Ο Ρόμπερτς θα ταιριάξει με τον Σπανούλη"

Χάινς: "Ο Ρόμπερτς θα ταιριάξει με τον Σπανούλη"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ